2777
2789
عنوان

کیا توی کرونا عروسی گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4065 بازدید | 47 پست

بدون عروسی برید سرخونه زندگیتون،اتلیه تونم برید ولی عروسی بگیرین خدای نکرده یکی کرونا بگیره حق الناس گردنتونه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خدایی نکرده کسی کرونا بگیری عروس و داماد میان حالشو بپرسن ؟؟ خرج بیماریشو و بیمارستانشو بدن؟؟؟ ب ...

من شنیدم میگن اگر کسی عروسی بگیره و توش یه نفر هم به کرونا مبتلابه و فوت کنه داماد باید دیه اش رو بده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه خدایی نکرده کسی کرونا بگیری عروس و داماد میان حالشو بپرسن ؟؟ خرج بیماریشو و بیمارستانشو بدن؟؟؟ ب ...

منکه نمیرم همون اول هم بهشون گفتم

ولی وقتی ادمای نفهمین کاری نمیشه کرد دیگه

حالا پسر عموم هیچ سر جمع ده نفر هم نمیشن ولی عروس عمم گفته بااااید ۴۰۰مهمون باشه حداقل عروس خودخواه

خب زندگی تونو شروع کنین و عروسی نگیرین مثل خیلی عروس و داماد های دیگه فقط آتلیه برید و عکس بگیرین بع ...

بنظرم اون موقع دیگه مزش رفته...

ادم واقعا میمونه چیکار کنه

سخت بود ولی تونستم   
چرا؟ اونا ک نمیذارن برن سر زندگیمون خودخواهن عزیزم اگه جشنم بگیرم با رعایت اصول بهداشتی امکان پذیر ...

چطوری امکان پذره؟ مهمونا ماسک بزنن با فاصله دو‌ متر از هم بشینن ..

چرا؟ اونا ک نمیذارن برن سر زندگیمون خودخواهن عزیزم اگه جشنم بگیرم با رعایت اصول بهداشتی امکان پذیر ...

عزیزم به نظرم لباس عروس و کلیپ  و اتلیه برو یه جشن خیلی کوچیک در حد خواهر برادرای شما و داماد باشن بعد میتونین سالگرد ازدواجو یه جشن توپ بگیرین اینجوری جون عزیزاتون هم تو خطر نمیفته

9ماهه کاری نمیتونم بکنم 😔بابام گفته تا عروسی نگیرین نمیزارم ببرتت

هعی...

کاش اقلا عقدم مث بقیه ادما بود بهم خوش میگذش حرفی نداشتم صبر کنم

سخت بود ولی تونستم   
من شنیدم میگن اگر کسی عروسی بگیره و توش یه نفر هم به کرونا مبتلابه و فوت کنه داماد باید دیه اش رو بد ...

از کجا میخاد مشخص بشه ک از عروسی کرونا گرفته؟

ممکنه هزار جای دیگه هم رفته باشه

مهمونی بانک بازار حتی سوپری

از اینجا ها میشه کرونا گرف

و اینکه اگه رعایت بکنن و ماسک بزنن و با فاصله بشینن چیزی نمیشه از نظر من

مشکل اینجاس کسی رعایت نمیکنه

سخت بود ولی تونستم