2777
2789
عزیزدلم ناراحت نباش زودی میگذرع و راحت میشی امیدوارم انقد خوشی ببینی تو زندگیت ک این دوران رو کاملا ...

خدا کنه

دلم واسه خانوادم میسوزه بس که جوش ما رو زدن مریض شدن

ولی اونها خوشحال دارن میگردن و تفریح میکنن

به خدا خیلی ازشون کینه به دل دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد همو نمیبینم خیلی دلگیره خیلی زیاد چون بابام اجازه،نمیده

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بدترین دوران عقد رو داشتم تا پای طلاق رفتم ولی الان خداروشکر خوبم ولی خانواده شوهرم آدم بشو نیستن منم 1 ساله قهرم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

من کلا دوران عقدو دوست ندارم با اینکه الان خیلی خوش میگذره بهم ولی هیچ جا خونه خود ادم نمیشه مخصوصا وقتی فاصله خونه هامون از هم دورههههه

اخر هفته ها میرم چند شب خونشون مادرشوهرمم نمیزاره دست به سیاه سفید بزنم بشقاب جلومم نمیزاره بردارم و رسما حال میکنم   

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
زیاد همو نمیبینم خیلی دلگیره خیلی زیاد چون بابام اجازه،نمیده

چرا نمیذاره ؟بابای منم به شوهرم میگفت روزی ۷ باربیا قدمت سرچشم ولی بیرون نمیذارم ببری

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
اوله عقدته؟

اشناییمون از اسفند بود نامزدیم از فروردین عقد رسمیم خرداد

از نامزدی باشون مسافرت رفتم خونشون رفت امد داشتم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
چرا نمیذاره ؟بابای منم به شوهرم میگفت روزی ۷ باربیا قدمت سرچشم ولی بیرون نمیذارم ببری

خونمونم نمیزاره بیاد وقتایی که بایام نیست ۱ساعت میریم بیرون اونم با چه استرسی میرم که بابام یه وقت نیاد بفهمه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
خونمونم نمیزاره بیاد وقتایی که بایام نیست ۱ساعت میریم بیرون اونم با چه استرسی میرم که بابام یه وقت ن ...

عزیزم انشالله زودی عروسی میکنین راحت میشین ولی اینجوری خیلی سخته آدم دلش تنگ میشه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
عزیزم انشالله زودی عروسی میکنین راحت میشین ولی اینجوری خیلی سخته آدم دلش تنگ میشه

خیلییی سخته انشالله دعا کن بزامون