2777
2789
عنوان

سرمایه گزاری

129 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان.. من6 میلیون پول دارم دلم میخواد یه جایی سرمایه گزاری کنم که هم ارزش پولم بره بالا هم ماهیانه یه مبلغی بیاد تو دستم. بنظرتون چکار کنم؟ بورس هم اصلا بلد نیستم باید چکار کنم و هم میترسم پولم از دستم بره 

کمکی راهنمایی راه حلی دارین بهم بگین 

گذاری

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۶ تومن پولی که ماهانه بهت بدن خیلی کمه به نظر من طلا بگیر حداقل ۵ گرم و خورده ای میتونی بگیری سال دیگه میشه گرمی ٣ تومن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
برا همین اومدی فقط؟😂😂😂😂

آری😁

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
گذاری چیه؟ 

اصلاح غلط املایی

خیلی کمک بزرگی کرد لامصب مشکلاتم حل شد 😄😄

فداتشم😂😂😂

صبر کن دوم شهریور دارا دوم میاد برو بانک مبلغ ۵ م‌بخر..کمتر از دوماه صددرصد سودش بهت میده راحت و کم‌ ...

دارا دوم چیست

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه