2777
2789
عنوان

خونه دارا بیاید مشورت بدید

125 بازدید | 20 پست

چجوری برای خونه دار شدن پس انداز کنم؟ شوهرم اصلا تو فکر خونه خریدن نیست. خودم ماهی سه تومن حقوقمه دو تومنش میتونم پس انداز کنم. 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

وضعیت خونه خیلی وحشتناکه فقط باید تو خرج کردن رعایت کنین  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این دو تومن دو تومن تا قیوم قیامتم نمی تونی خونه بخری

برو وام بردار

خریدی، بزن به نام خودت

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
نمیتونی وام بگیری؟ حقوقت رو بدی اقساط...  پول وام رو سپرده بذاری بانک سود هم میده

چه بانکی برم؟ 

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
بعدم تو هر شهري هستي برو اطراف يا جاهاي پايين يا مسكن مهر ببين خونه هاش چنده چقدر رهن ميره چقدر وام ...

اوووف شوهرم انقد پر ادعاست اصن نمیذاره اون طرفا بریم یه طرز تفکر عجیبی داره باید ور دل ننه باباش باشه حتما 

وضعیت خونه خیلی وحشتناکه فقط باید تو خرج کردن رعایت کنین    

آره واقعا. آخه چقدر آدم همه چی ب دلش بمونه و آخرشم هنوز نرسه 😔

وام مسکن بگیر طلا هم داری بفروش 

چه طرحیش درخواست بدم؟ یه طرح مسکن جوانان نوشتم خوبه؟ 

با همون ۲ تومن طلا بخر از شوهرتم که خرجی میگیری یه مقدارو پس انداز کن

یعنی بانک نذارم برا وام؟ بدم طلا سودش بیشتره؟