2777
2789

من موافق نیستم اصلا

آدم افسرده اگه میتونست برای خودش کاری بکنه چرا افسرده میشد آخه؟😞

آدم های افسرده اون هایی هستن که دیگه هیچجوره نمیتونن برای خودشون کاری بکنن

ببین ادم خودش فقط می‌تونه برای خودش کاری کنه

اره اینم هست مشاوره بی جهت نیس

خیلی تاثیر داره

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی هم یه بیماریه.مگه سرماخوردگی و آنفولانزا و... خودشون خوب میشن؟یا خود آدم بخواد خوب میشن؟

اخه اصلا مقایسه ی سرماخوردگی با افسردگی درست نیست

اون یکی بیماریه جسمیه

این یکی بیماریه روانیه

اگه بیمار روانی درمان نشه هی بدتر میشه و روی هم انباشته میشه

اخه اصلا مقایسه ی سرماخوردگی با افسردگی درست نیست اون یکی بیماریه جسمیه این یکی بیماریه روانیه اگ ...

خوب منم همینو میگم.بیماری روانی هم مثل بیماری جسمی احتیاج به مداوا داره.خود به خود خوب نمیشه.مثل اینه که بگیم خوب دوست عزیز شما آنفولانزا داری حالا خودت بخواه که خوب بشی.نمیشه که

من خودم شش سال افسردگی داشتم 

تنها چیزی که باعث شد ادامه بدم امید به خدا بود نشونه های خدا رو دیده بودم و به امید اون باور های منفیمو تونستم تو چن ماه عوض کنم و افسردگیمو از بین ببرم . من خودم مشکل از باور های منفیم بود که افسردگی داشتم