2777
2789
عنوان

همسایه بغلیمون کرونا داره فک کنم😰

133 بازدید | 10 پست

چند روزه خانومش و بچه هاش نیستن دیشب اومد از شوهرم قرص سردرد گرفت شوهرم میگفت سرفه هم میکرد گفته اسهالم شده😨😨 ماسکم نزده بود بیشعور

خیلی نگرانم بخاطر دیشب ک اومده با شوهرم حرف زده بدون ماسک الانم جرات نمیکنم در خونه رو باز کنم😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نترسیدی؟ من الان میترسم درو بازکنم هوای راهرو بیاد تو خونه 

چرا والا ترسیدم..حتی تا ۱ماه بهیچ عنوان تو کوچه نرفتم وقتیم میخاستیم بریم بیرون بچه ها رو از حیاط سوار ماشین میکردم...حتی کسی در میزد با ماسک در رو وا میکردیم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اینکه بدون ماسک اومده از بیشعوریشه ولی دیگه کسی که کرونا میگیره که نمیتونه بره تو بیابون زندگی کنه ...

خب باید رعایت کنه ماسک بزنه نره با کسی حرف بزنه بگه کرونا داره ک بقیه بدونن نزدیکش نشن نه اینکه قایم کنه

ما اپارتمانیم درشون با در ما یه وجب فاصلشه

هر بار ک درتون باز و بسته میشه دم در رو با الکل اسپری کنید ....در نیایید ...ان شاءالله ک کسی آسیب نبینه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خب باید رعایت کنه ماسک بزنه نره با کسی حرف بزنه بگه کرونا داره ک بقیه بدونن نزدیکش نشن نه اینکه قایم ...

بله درسته باید رعایت کنه. ولی اینکه شما می‌ترسی در راهرو رو باز کنی دیگه افراطه

شوهر من کرونا گرفت، روز چهارم مریضی اش جواب تستش اومد و خودشو قرنطینه کرد، تا روز قبل اینکه مریض بشه حتی چند بار لقمه دهن من گذاشت، دخترم هر شب میخوابید تو بغلش،، خدا رو شکر ماها ازش نگرفتیم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بله درسته باید رعایت کنه. ولی اینکه شما می‌ترسی در راهرو رو باز کنی دیگه افراطه شوهر من کرونا گرفت، ...

خداروشکر ک نگرفتین❤

ان شاالله زودتر ریشه کن بشه این ویروس لعنتی برگردیم ب زندگی عادیمون

چون دیروزم یکی از اشناهامون فوت کرد بخاطر کرونا من بیشتر استرس گرفتم