2777
2789
عنوان

خانومای متاهل...

606 بازدید | 49 پست

من 28 سالمه یک ساله عروسی کردم

چندماه پیش تصمیم گرفتم از مرداد ماه دیگه قرص جلوگیری نخورمو واسه بارداری اقدام کنم یعنی امیدوار بودم که تا الان کرونا کم شده باشه...اما با این وضعیت واقعا نمیدونم چیکار کنم!

از طرفی میگم اقدام کنم شاید چندماه طول بکشه تا باردار شم یا اگه خدایی نکرده مشکلی باشه زودتر متوجه شم...

نظر شما چیه..؟

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...

واقعیتش آدم نمی دونه این کرونا تا کی هست 

تا کی باید صبر کنیم 

خودت باید تصمیم بگیری ولی من حتی شما بودم با توجه به سن اقدام میکردم دیکه هر چی صلاح خدا بود

دکتر رفتن هم مراقبت میخواد دیگه 

مثل سوپر رفتن پمپ بنزین ‌...درهرحال باید ماسک بزنیم و حتما بعدش دست بشوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا وقتی وضع زندگی اینه اقدام نمیکنم، 34 سالمه حتی به قیمت اینکه هیچ وقت بچه دار نشم، دلم نمیخواد تو این مملکت یکی دیگه رو به دنیا بیارم و اونم مثل من با سختی و بدون دلخوشی زندگی کنه.

واقعیتش آدم نمی دونه این کرونا تا کی هست  تا کی باید صبر کنیم  خودت باید تصمیم بگیری ولی ...

دقیقا سنم یکم باعث شده که به اقدام فکر کنم وگرنه یک ساله عروسی کردم

من جات باشم اقدام میکنم البته که رعایت دوبرابر باید بکنی و تاجای ممکن بیرون نیای از قرنطینه چون این بیماری معلوم نیست کی بره شماهم معلوم نیست بعد چه مدت باردار بشی البته ایشالا که همون بار اول بگیره 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
الان پاییز اوج کرونا میشه خیلی سخته هعی بخوای بری بیمارستان واسه ازمایش و سونو 

آره از بیمارستان رفتنش میترسم😔

کرونا معلوم نیست تا کی باشه من جات باشم اقدام میکنم 

منم باردارم و مشکلی نداشتم تا حالا خداروشکر فقط یکم  باید بیشتر رعایت کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من ۲۹ سالمه چهارساله ازدواج کردم بنظرم هنوز واسه بچه دار شدن زوده چون شرایط خوب نیست. اگر همسرت راضی هست بهش فکر کن اگر نه بنظرم سنت خیلیم خوبه و دیر نیست

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.
اره اقدام کن منم تو همین شرایطم☹️ یه ساله ازدواج کردم و ۲۷ سالمه دودلم واسه اقدام البته من شوهرم ...

والا منم شوهرم اول میگفت بچه چیه بچه دار نشیم کلا ولی الان یه کارایی میکنه که میدونم پشیمون شده از حرفش

28 سال سنی نیس 1 سالم هست ازدواج کردی چه عجله ای یکم صبر کن شرایط بهتر شه با این کرونا باردارم باشی بدن ضعیفتر یوقت مشکلی پیش میاد

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد
کرونا معلوم نیست تا کی باشه من جات باشم اقدام میکنم  منم باردارم و مشکلی نداشتم تا حالا خداروش ...

خداروشکر عزیزم انشاالله به سلامتی زایمان کنی..مراعات میکنم اصلا بیرون نمیرم ولی تو بارداری مجبوره آدم که بره