2777
2789
عنوان

کیا زودتر از موعد بیبی زدن+بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست
مامان آیدا تاپیک قبلی منم میخونی عزیز جان؟ به نظرتون منم باردارم ؟

خوندم گلم.ببین من یکسال اقدام بودم و نمیشد هر ماه شیش هفت تا بی بی میزدم و با علائم ها که تلقین بودن خودمو گول میزدم. دیگه بیخیال شدم و رفتیم مسافرت.سه روز قبل پری برگشتیم که بی بیم مثبت شد اصلا باورم نمیشد.علتشم این بود که اصلا استرس نداشتم.ینی یادم رفته بود کی باید پری بشم.امیدوارم باردار باشی عزیزم

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبیش اینه ما مسافرت که بودیم مامانم هی زنگ میزد میگفت برگردین و بیاین و اینا و هی اصرار که برگردین از خواهرم علتشو پرسیدم گفت مامان میگه حس میکنم حامله س میترسم ایقد میگرده بچش سقط بشه خخخخخ اخه من یه سقط هم داشتم نمیدونم مادرم چجوری فهمید 

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
جالبیش اینه ما مسافرت که بودیم مامانم هی زنگ میزد میگفت برگردین و بیاین و اینا و هی اصرار که برگردین ...

چه جالب

من سه سال اقدامم

همه علائم تلقینی رو میدونم

اما این ماه خیلی ملایم تر هستن دردهام

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....