2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم فوت شد چن روز نبودم انقد حالم بدع ک خدا میدونع کاش منم زودتر برم پیشش

الهی بمیرم..😭😭

خدا رحمتشون کنه،دوراز جون عزیزم شما بخاطر مامانتون باید باشید و تسلی دلشون باشید..

من حالتونودرک میکنم،چون پدرم رو از دست دادم🥺🥺

خدابهتون صبر بده،به مادرتون سلامتی

الهی بمیرم..😭😭 خدا رحمتشون کنه،دوراز جون عزیزم شما بخاطر مامانتون باید باشید و تسلی دلشون باشید.. ...

ممنون عزیزم تا الانم باورم نشدع ینی اصن نمیتونم باور کنم ک تا چن روز پیش کنارم بود انقد خدا پدر شمارم رحمت کنع شما چن وقتع از دست دادین 

ممنون عزیزم تا الانم باورم نشدع ینی اصن نمیتونم باور کنم ک تا چن روز پیش کنارم بود انقد خدا پدر شمار ...

ممنونم.. 

میفهم عزیزم،خیلی سخته باورش🥺😭

هنوز یکسال نشده..

پدرم ۲۵روز بیمارستان بستری بودن،باماشین خودشون رفتن دکتروکارشون به بستری کشید برادرم ماشینشونو آوردن خونه..

رفتن و دیگه برنگشتن..😔🥺😭😔🥺😭

ممنونم..  میفهم عزیزم،خیلی سخته باورش🥺😭 هنوز یکسال نشده.. پدرم ۲۵روز بیمارستان بستری بودن، ...

خدا پدرامونو رحمت کنع خیلی دعا کردم خیییلی الان اعتقاداتمو از دست دادم 

خدا پدرامونو رحمت کنع خیلی دعا کردم خیییلی الان اعتقاداتمو از دست دادم 

ممنون..😭

میدونم،من که میدیدم مثل مرغ پر کنده بودی گلم.😔🥺

اما الان بیشترازاون روزهابه دعاهامون احتیاج دارن عزیزم،من وقتاییکه قرآن می خونم وازخدامیخوام بابام بیاد به خوابم یکم دلم آروم تر میشه..

[QUOTE=150431172]ممنون..😭 میدونم،من که میدیدم مثل مرغ پر کنده بودی گلم.😔🥺 اما الان بیشترازاون روزهابه دعاهامون ا ...[/QUOTEامروز سرخاکش ک رفتم‌قول دادم نمازمو ترک نکنم چون بابام از ادمی ک نماز نمیخوند ب شدت ناراحت میشد منم نماز میخونم ولی بابام ک اینجور شد خیلی ایمانم سست شد نخوندم ولی قول دادم بهش ک بخونم تا ازم ناراحت نباشع

[QUOTE=150431172]ممنون..😭 میدونم،من که میدیدم مثل مرغ پر کنده بودی گلم.😔🥺 اما الان بیشترازاون روز ...

الهی😔😔

بس که باباتون خوب بوده خدابردپیش خودش عزیزم..

ان شاءالله ثواب نمازخوندن و قرآن خوندناتونو خدابرسونه به باباتون،تاروحش از شما شاد بشه 😔🥺

سلام عزیزم ،انشالله روح پدرت شادباشه                                 ببخشید توی یه تاپیک گفتی کرونا گرفتم ‌بغل سینه هام درد میکنه،منم کرونا گرفتم وبالای سینه هام قسمت بغلام درد میکنه،شما رفتی دکتر سی تی دادی خوب شدی؟؟