2777
2789
اره از چن نفر دیگه هم پرسیدم میگن شبندر البته تا مدت زیادی گفت نفروش.چون بالا پایین داره

شگویا هم خیلی خوبه اگر اخبار را دنبال کنی خودت میبینی که چقدر شگویا خوبه

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا چند روز بود اصلاح بود الانم بکوب میره بالا

خانم جون میشه جواب منو بدید ... من ساعت هشت و نیم سفارش خرید صبا رو زدم اما تا حالا هیچ پیامی از ناظر نیومده الان میشه بازم تکرار کنم یا ممکنه دوبار برام خرید کنه؟؟ توی سفارشاتمم چیزی نیست

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

مرسی عزیزم ... من فکر میکردم هر ساعتی تا ظهر میشه سفارش خرید زد اما گویا اینطور نیست؟؟  گلم من ...

خواهش میکنم. شستا فعلا بسته هست نمیتونی بخری . تو پیام ناظرش نوشته برای برگزاری جلسه متوقف شده . احتمالا فردا یا پس فردا باز میشه باید پیام های ناظرشو فردا چک کنی ببینی باز میشه یا نه. ولی ساعت دقیقشو نمیدونم یا از ساعت ۸ معامله میسه یا از ساعت ۱۱  ساعت دو بازار تعطیله.

تو بیا و بمان ... 💜
خواهش میکنم. شستا فعلا بسته هست نمیتونی بخری . تو پیام ناظرش نوشته برای برگزاری جلسه متوقف شده . احت ...

پیام ناظر پیام داده ساعت ۲ تا ۲ و پنج دقیقه سفارش گیریه ... گلم فقط یه سوال من صبح سفارش صبا رو دادم ولی هیچ پیامی از ناظر نیومده و توی قسمت سفارشاتمم چیزی نیست الان دوباره میشه سفارش صبا رو بدم ؟؟ ممکنه دو بار برام سفارش بگیره؟؟ دوبار ازم وجه دریافت کنه 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

خانم جون میشه جواب منو بدید ... من ساعت هشت و نیم سفارش خرید صبا رو زدم اما تا حالا هیچ پیامی از ناظ ...

برو تو سفارشات اگر هیچی نیومده میتونی تکرار کنی...ولی اگر یه تیک خورده اگر توصف باشی شاید بهت برسه ودوتاتیک میخوره

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
پیام ناظر پیام داده ساعت ۲ تا ۲ و پنج دقیقه سفارش گیریه ... گلم فقط یه سوال من صبح سفارش صبا رو دادم ...

اون قسمتی که مبلغ را نشون میده ببین پول بلوکه شده یا نه. اگه بلوکه نشده دوباره سفارش بزار .اگه با ایزی تریدر خرید میکنی امروز خیلی هنگ  کرده برای منم همینطوره

تو بیا و بمان ... 💜