2777
2789
عنوان

کیا ماه درد داشتن؟

15033 بازدید | 78 پست

من از 34 هفتگی کمرم و زیر دلم درد میگیره. الانم 36 هفته و 4 روزمه. همچنان درد دارم گاهی اوقات.  نمیتونم کارای خونمو انجام بدم، دردام بیشتر میشه. هیچکی هم نمیاد کمکم 😔 چیکار کنم خوب شم 😢

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

من سر بچه ی اولم موعد پریودام درد پریودی داشتم 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر بچه ی اولم موعد پریودام درد پریودی داشتم 

اره برای منم شبیه درد پریودی. ولی الان دو سه هفته است ک ول نمیکنه. خسته شدم. نمیدونم چرا. مامانم اینطوری نبوده. مامان بابامم اینطوری نبوده. نمیدونم من ب کی رفتم

اوف من از ۳۴ هفته تا ۳۸ هفته لگنم وزیر شکمم و واژنم در حد انفجار درد داشتم دراز کشیدن برام حکم مرگ داشت  کار که نگو مجبود شدم ماه اخر برم خونه مامانم 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من داشتم.ی شب یجوری گرفت ک بلند شدیم بریم بیمارستان ولی بعد چند دیقه خوب شد.بجاش درد زایمان نراشتم.کیسه ابم پاره شد .اصلا نفهمیدم درد زایمان چیه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
من داشتم.ی شب یجوری گرفت ک بلند شدیم بریم بیمارستان ولی بعد چند دیقه خوب شد.بجاش درد زایمان نراشتم.ک ...

خود زایمانت هم درد نداشت؟ 

اوف من از ۳۴ هفته تا ۳۸ هفته لگنم وزیر شکمم و واژنم در حد انفجار درد داشتم دراز کشیدن برام حکم مرگ د ...

شوهرتو چیکار کردی؟ 

من از هفته ۳۷ ماه درد داشتم 

سزارین کردی؟ یا طبیعی؟ 

اگه طبیعی، درد زایمانت زیاد بود یا میشد تحمل کرد؟ 

میگم اخه از الان داریم درد میکشیم ینی تاثیری داره ک درد زایمان کمتر بشه یا نه فرقی نداره 

سلام عزیزم . ببین ماه درد اذیت داره ولی درد زایمان رو خیلی خیلی کم میکنه. من خودم از ماه شش ماه درد داشتم. برای تحمل دردش بهت توصیه میکنم کمربند بارداری بگیری. و از کیسه آب گرم استفاده کنی. من که نتیجه گرفتم. انشاالله شما هم نتیجه بگیری.