2777
2789
عنوان

ینی دوسم نداره

250 بازدید | 28 پست

نامزدم خیلی وقته اصلا نمی میاد همو ببینیم 

من چقد بدبختم که شجاعت کات کردن رو ندارم 

همش همینه نمیدونم چرا وقتی مطمعن میشن دوسشون داری میزارن میرن چیکار کنم باش؟ /:

تو هم بی تفاوت باش.خودش میاد سمتت.

به کارهای خودت برس.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چقدر توی این سایت داد بزنم بگم خانما آقایون رو از دوست داشتن مطمئن نکنید ، انقدر نازشون رو نکشید ، بذارید آغاز کننده محبت در ۹۵ درصد مواقع اونا باشن شما جوابگوی محبت اونا باشید ، روانشناسی مرد رو بخونید، جنسشون با شما کاملا متفاوته ، زنی رو دوست دارن که خیلی در دسترس نباشه !!! 

برایه شروع یه رابطه به نظرم اول باید کاملا عاشق خودت باشی اونم خودخواهانه وگرنه به خودت بد میکنی خودتو دست کم میگیری ،میذاری طرف مقابل اذیتت کنه،چون اگه عاشق خودت باشی میدونی چیزی که بده بده حتی اگه دیوانه وار بخوای داشته باشیش ولی از اونجائی که عاشق خودتی از زندگیت حدفش میکنی تا بهت آسیب نزنه

مردم رو برق میگره ما رو چراغ نفتی اینم شانس منه نامزدم به دوس پسر میخوره

ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم یکم بد توضیح دادی

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
دلم براش تنگ میشه دونه میشم

رابطه مثل یه قایقه‌که دو نفر نشستن توش و دارن پارو میزنن.اگه یه نفر دست از پاروزدن برداشت اون یکی اولش ممکنه بیشتر پارو بزنه ولی بعد از یه مدت طبیعتا خسته میشه و دست از پارو زدن برمیداره.اون موقع مشخص میشه قایق رابطه می ایسته یا طرف مقابل به خودش میاد و میفهمه باید پارو بزنه.

به اندازه ای تلاش کن که طرف مقابل برات تلاش میکنه.

شاید اولش سخت باشه ولی موفقیتت تو همینه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده