2777
2789
عنوان

ینی دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست
خودت تا حالا چکار کردی ک نشونش بدی دوسش داری

همین که باش حرف میزنم درکش میکنم موقع که ناراحته سعی میکنم آرومش کنم ولی اون اصلا اینجوری نیس ناراحتم باشم هیچ کاری نمیکنه خیلی بم توهین شده تو این رابطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که باش حرف میزنم درکش میکنم موقع که ناراحته سعی میکنم آرومش کنم ولی اون اصلا اینجوری نیس ناراحت ...

همه مشکلات با حرف زدن حل میشه باهاش برو بیرون حسابی حرف بزن 

ینی میخوایم بریم ازمایش

یعنی خواستگارت هست و نمیاد سراغت!!

تجربه ثابت کرده با چنین ادمایی هر چقدر جلوتر بری پشیمونیت بعد بیشتره...

چندین مورد داشتیم ما تو فامیل که یا در همین دوران به هم زدند و بعد فهمیدن پسره یکی دیگه را میخواسته..یا عقد کردند و به هم زدند...

حالا خودت میدونی.. 

یعنی خواستگارت هست و نمیاد سراغت!! تجربه ثابت کرده با چنین ادمایی هر چقدر جلوتر بری پشیمونیت بعد بی ...

اره اولاش خیلی می‌اومد ولی الان اصلا خیلی خیلی کم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی

کجا هستین مگه عزیزم ما خوزستان از آزمایش به بعد نامزد حساب میشه تا عروسی

جدیدا برادرشوهرم یه دختر خوزستانی رو نامزد کرده.صیغه یک ساله هستن.صیغه ی موفت..من خودم اردبیلی ام

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
والا من هنوز نفهمیدم.  خوب اونو راحت بگید عقدیم... نامزدی یعنی  قباله برون شده ولی هنوز عق ...

خب از اول گفتن نامرد ما هم اینجوری میگیم.گعتم ک رسم و رسوم ما کلا فرق داره با تهرونیا و ...مثلا تو منطقه ی ما برای ازمایش ازدواج حتما حتما باید صیغه بشی تا برگه ی ازمایش صادر بشه برات..ولی تو استانهای دیگه اینجوری نیس

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .