2777
2789
عنوان

واقعا برام سواله که بهترین راه لاغری چیه. که کاملاااا اصولی باشه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 157 پست
لطفا الان بگو امشب در ناامیدانه ترین حالت ممکنم 😭

میترسم بگن تبلیغه😑 اگر خودت اصرار داری الان بدونی میخوای درخواست بده تو خصوصی بهت بگم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰۰ کالری میخورم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورزش میکنم..اما ورزشم ممکنه بیشترم بشه..دوماهه تو رژیمم اما ماه اول ...

هزار آفرین چقدر وزن کم کردی؟

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
پیاده روی و کم خوری ولی ورزش آسیب نمیزنه ها؟؟ کجا خوندی اینو؟؟؟

وقتی ماهیچه ها ضعیف باشه و شما حرکات نامناسب یا غی اصولی یا سنگین انجام بدی ب مفاصل اسیب میزنی ، باید زیر نظر مربی باشه ک حرکات اصلاحی بلد باشه حرفه ای باشه نه اینکه میری باشگاه بدون اینکه مشکلاتتو بدونه و ضعف بدنتو تشخیص بده صرفا یه برنامه میده

بدترین راه رژیم غذاییه. که متاسفانه باعث میشه بیشتر آدم چاق بشه  من خودم انواع رژیم هارو گرفتم ...

ب منم بگو تو رو خدا ...من از کمر درد و درد زانو دارم فلج میشم ...وزنم بالای 100

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
چطوری لاغر شدین؟ 

رژیم سختی داشتم 

من دکتر و مشاور تغذیه و اینجور حرفا رو قبول ندارم چون اونا میخان تو یه سال و بیشتر آدم ب وزن ایده آل برسه در صورتی ک من ۲۰ کیلوم رو تو چن ماه کم کردم و رژیمم حتی یه مقدارم ب معده م آسیب رسوند و گه کاهی معده م سوزش داره و درد 

ولی ارزششو داشت الان دیگه رعایت میکنمو کم خوردن عادی شده واسم 

در طول روز هر چقد ک گشنم میشد با ۴ الی ۵ تا میوه و دوتا خرما و یک کاسه کوچیک ماست و یه کاسه پر سالاد خودمو سیر میکردم 

و الدنم همونطورم فقط +یک وعده غذا در روز میخورم تو همون وزن موندم

کم یعنی چقدر . مثلا وعده برنج چقدر میخوری ؟؟؟

هر روز 5 قاشق برنج یا 

ماکارونی 5قاشق یا 

الویه 5 قاشق سر خالی با دو کف دست نون لواش یا یک کف دست نون سنگگ یا بربری که الان معدم جمع شده نون کمتر از این میخورم .

انواع کوکو ها دوتا با همون مقدار نون که گفتم یا کمتر .

سوپ و اش دو پیاله ماست خوری 

شیرینی یک عدد 

کلا همه مواد غذایی رو خوردم اصلا بدن نباید قحطی بکشه چون عکس عمل میکنه .

هزار آفرین چقدر وزن کم کردی؟

ممنون گلم...والا بیرون نمیرم وزن  کنم..اما دوراندام هام رو با متراندازه میگیرم...دور شکمم ۶ س دور باس ن ۳ س 

دور سینه ۱ س دور ران ۲ س دور معده ۲ س کم شده..

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
وقتی ماهیچه ها ضعیف باشه و شما حرکات نامناسب یا غی اصولی یا سنگین انجام بدی ب مفاصل اسیب میزنی ، بای ...

عالی👍👍👍

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "