2777
2789
عنوان

اینستایی ها بدویین بیاین یه دقه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست

اسی فقط عکساشو ببینی نه نمیفهمه ولی فیلماشو میبینه پیجتو و درمورد دومی تو بازار دانلود فیلم هست برنامشو باید نصب کنی

حالا من یه سوال دارم از ایمو کسی میدونه که اگه طرفت شمارتو نداره و شما شمارشو سیو کردی حالا تو ایمو میره میبینه شمارو

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
سوال 1 اره  سوال 2 با اینستا دانلودر

با آیفون هم میشه ؟

اسم برنامه رو تایپ کن برام 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیفهمه فقط استوری بری میدونه یه برنامه هست بنام اینستا دانلودر بزنی توبرنامه بازار میاد

ای کاش تواین😭 روزهای عزیز من نی نی دار میشدم لطفا دعاکنین نی نی سایت های عزیزممنونم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

من اینستا ایکس دارم عالیه همچیو داخل برنامه میتونی دانلود کنی حتی فیلما رو هم خودت میتونی بزنی پخش بشه استوری ها پستا همگی میتونی دانلود کنی حالت روح داره از گوگل استور دان کن دیگه نیازی به برنامه های دانلود از اینستا نداری

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

این برنامه هستش😊

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
مرسی بچع ها لطف کردین.

فداعیت😉☺