2777
2789
عنوان

ازدواج

159 بازدید | 8 پست

بچه ها من یه دختر خاله دارم که ۲۷ سالشه بعد تا الان ۴ تا خواستگار داشته کلا ینی از سن ۱۸ تا الان فقط ۴ تا خواستگار داشته که حالا یا خودشون نپسندیدن یا دختر خالم اونارو نپسندیده که حالا نشده تا الان ازدواج کنه 

بعد این شوهر خالم ینی باباش همش میره میاد یه متلک بهش میندازه 

خودش میگه دیگه دارم توی خونه بابام داغون میشم 

و زندگیش هم شرایطش جوریه که فعلا نمیتونه خونه و زندگیشو جدا کنه بره تنها زندگی کنه 

شما اگه به جاش بودین چکار میکردین با همچین پدری ؟

اصلا من نمیدونم مگه همه باید ازدواج کنن اخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا شرایطش سخته…
از خدا میخام بزودی بهترین ازدواج رو نصیبش کنه

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

جز سوختن و ساختن راهي نيست متاسفانه اينجا ايرانه 

يا بايد مستقل. بشه كه اونم داستان داره يا بايد تحمل كنه تا مورد مناسب بياد سراغش

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
نه واقعا شوخی نمیکنه  ینی طرز گفتنش کاملا ادمو ناراحت میکنه مخصوصا اینجوری میگه که دخترشو نار ...

باشه اشکال نداره باباشه فکر نکنه بیرون خونه بهشته همون حرف از باباش بشنوه بهتر از بیرونه که هزار بلا سرش بیاد 

دلتنگم ......دلتنگ همه ی آنچه میتوانست باشد وحالا نیست ..... بهترین لذت من انجام دادن کاریست که دیگران میگویند نمیتوان انجام داد......