2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والاخیلی سخته تنبلی دارم ۶ماهه قرص مصرف میکنم

سخته درسته ولی میشه ، کنارش پیاده روی روزانه داشته باش حتما میشه عزیزم 👌🏻

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
خواهردعام کن محتاجم ب دعاتیروئیدم دارم

چشم عزیزم ایشالا به زودی تو هم مامان میشی عزیزم

منم مثل تو بخاطر تیرویید به زور لاغر میشم ، به زور شدم 76 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
شمانینی داری؟

نه عزیزم ، من یک سال پیش باردار شدم خیلی راحت ولی بعدش فهمیدم کم کاری دارم ، کلا چون برای بارداری آمادگی نداشتم آزمایش نداده بودم  ، قسمت نبود برام نموند سقط شد ، الانم توی اقدام هستم 6 ماهه که باردار نشدم هنوز 😔 

نه عزیزم ، من یک سال پیش باردار شدم خیلی راحت ولی بعدش فهمیدم کم کاری دارم ، کلا چون برای بارداری آم ...

ایشالله خدادامن هممونوسبزکنه من برج۶بایدبرم ازمایش تیروئیدسونوبرای تخمدان دعاکن دیگه مشکلی نباش بهم قرص بده حالم ازهرچی قرصه بهم میخوره

ایشالله خدادامن هممونوسبزکنه من برج۶بایدبرم ازمایش تیروئیدسونوبرای تخمدان دعاکن دیگه مشکلی نباش بهم ...

ایشالا عزیزم 😔 ایشالا مشکلی نیست حتما پیگیر باش تو خونه هم ورزش یادت نره ، قرص بخوری سر وقت تیروییدت درست میشه 

من این ماه تنها ماهی بود که حساس شدن نوک پستان و متورم شدن  رو داشتم ، ماه های قبل اصلا همچین علایمی نداشتم ، علایم دیگه ای داشتم ، تازه بی بی چک هام هاله ی خیلی خیلی خیلی کم رنگ هم داشتن فکر میکردم حتما خبری هستش ، ولی امروز صبح زود پری شدم ، دنیا رو سرم خراب شد 😔

منم‌ دو ماه لترو و کلومیفن مصرف کردم ، به اصرار خودم عکس رنگی رحم میخوام انجام بدم ، امروز باید زنگ بزنم نوبت بگیرم  ببینم خدا چی میخواد 

ایشالا عزیزم 😔 ایشالا مشکلی نیست حتما پیگیر باش تو خونه هم ورزش یادت نره ، قرص بخوری سر وقت تیرویید ...

انقدتنبلی میکنم توورزش کردن خیلی کسلم میشه بپرسم بچه کجایی

انقدتنبلی میکنم توورزش کردن خیلی کسلم میشه بپرسم بچه کجایی

نه اشتباه منو نکن ، منم قبل بارداری این سری آزمایش دادم ، دندون پزشکی رفتم ، ولی برای رژیم و ورزش تنبلی کردم ، 

ولی الان چند ماه از اقدامم گذشته ترسیدم و ورزش میکنم ،

گیلانی هستم من عزیزم 

نه اشتباه منو نکن ، منم قبل بارداری این سری آزمایش دادم ، دندون پزشکی رفتم ، ولی برای رژیم و ورزش تن ...

خوشبختم گلم منم طرفای گیلانم..ایشالله خداکمکمون کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز