2777
2789
عنوان

شوهرتون درماه چقد بهتون خرجی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 138 پست

درماه ۷ میلیون واسه خودم 

وسایل گوشت و مرغ و کلا مواد غدایی با خودشه ولی وسایل خونه مثل مبل و اینا ۱۵ میلیون میده تا برطرف کنم اضافه اومد مال خودم

خوشگل خوشگلا منم😘🌹...بقیه ادامو درمیارن🌺💖..

والله مال من بنده خدا وسط برجم کم میاره دریغ از یه تومن پس انداز از بس قسط داریم از اول تا الان خانواده اش یه هزاری بهمون ندادن همه چیمون قسطی بوده وبا پول خودمون

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا شوهرم من هفته ای۱۰۰میده میگه بزارکیفت بچه بیرون چیزی خواست داشته باشی منم زیادبیرون نمیرم میمونه ...

شاید۱۰یا۲۰تومن خرج کنم ازاون پول ...نمیپرسه هیچ چیکارکردی....جاریم ولی میگه شوهرم حساب ۱ریالم میره😑😑

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
والله مال من بنده خدا وسط برجم کم میاره دریغ از یه تومن پس انداز از بس قسط داریم از اول تا الان خانو ...

دقیقا ماهم هیچکس کمک نمیکنه هنو واسه من جهازهم ندادن...خودمون خریدیم

عرض کنم 😁خودش خرید خونه رو انجام میده😎حتی نون 

یا ریختن زباله😁

ولی😐پول بزور میده .منم از کارتش میزنم قایمکی 

برا خونه وسیله میگیرم🤣🤣🤣

البته وسایل آشپز خونه🙂

اونم هی غر میزنه منم😋😋میگم برو خودتو بکش🤣🤣

واس خرید لباس کفش چمیدونم خرجای زنونه 😕نصف میدع بهم نصف هم باز قایمکی از کارت میزنم 😁

مریم مقدس ها منو نبلعین😆😆

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 
چیش برای خودشه؟😂

ماهی دیویست میزاره تو جیبش فقط 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بستگی داره دیگع مثلا این ماه چون کار نبود وصع مالیش افتضاحه 🙁

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

شوهرمن همه چیزمیخره ...ازخواروباربگیرتالباس اینا...اگربفهمه همراهم پول نیس رفتم بیرون دعوام میگنه حساس هست که زن همراش پول نداشته باشع

دقیقا ماهم هیچکس کمک نمیکنه هنو واسه من جهازهم ندادن...خودمون خریدیم

اره بابا من از چادر عروس بگیر تا هرچی رو خودمون گرفتیم منم ازش انتظار ندارم اخه واقعا نداره 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️