2777
2789
عنوان

شوهرتون درماه چقد بهتون خرجی میده

1697 بازدید | 138 پست

خرج خونتوونو کی  عهده داره.چجوری خرجی میگیزین ازش.شوهرمن هزارتومنم نمیده.واسه خونه خودش خرید میکنه.دوس دارم واسه خودم ی پس اندازی داشته باشم.ولی نمیده میگ هرچی مخای خودم بخرم.تومناسبتاهم مامانم بهم عیدی میده اونارم بزو ازم میگیره خرج مکنه.حس ی خدمتکار بهم دست میده.انگار تواین خونه فقط وظیفمون حمالیه.باز اینهمه کارو توخونه یکی دیگ مکردیم حداقل ماهیی 1تومن حقوقم بود😑😑😑تصمیمرفتم ازسرکار اومد کارت یارانه روقایمکی بردارم بگم ازاین ببعد این مال من😂😂😂

یارانه و معیشتی و حقوقش و بیمه بیکاریش واسه منه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حوصله حساب کتاب ندارم. خرید همچی با همسرم. من ففط لیست میدم

پولم خودش معمولا میزنه ب کارتم، هروقت هم بخوام میگیرم ازش یا تز کارتش انتقال میدم. هیچوقت کارتم خالی نمونده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من مشخص نیست ، هرچقد بتونه ، بابا و مامانمم میدن بهم ، منم بیشتر پس انداز میکنه ، چون صفرتاصد خونه وورو بچه ها و خودم رو شوهرم فراهم میکنه ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
یارانه و معیشتی و حقوقش و بیمه بیکاریش واسه منه 

چیش برای خودشه؟😂

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

وا شوهرم من هفته ای۱۰۰میده میگه بزارکیفت بچه بیرون چیزی خواست داشته باشی منم زیادبیرون نمیرم میمونه توکیفم 

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘