2777
2789
عنوان

کسی تو فاز های پردیس ساکن بود؟

118 بازدید | 6 پست

سلام

میخواییم بریم فاز 11 یا 8 زندگی کنیم کسی هست خبر داشته باشه که اونجا زندگی چجوریه؟ 

قطع برق و آب و... داره

نت ثابت میشه رو خطش گرفت

اگر کسی اطلاع داره کمکم کنه ممنون میشم

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

ببخشید با چقدر میخاین خونه بخرین،اونجا؟

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
ببخشید با چقدر میخاین خونه بخرین،اونجا؟

نمیخواییم بخریم اجاره س 

70.80 رهن

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواییم بخریم اجاره س  70.80 رهن

اها خوبه فکر کردم میخاین بخرین 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
اها خوبه فکر کردم میخاین بخرین 

نه عزیزم برای خریدش 450 تا 550 میخواد

سلام. وقت شما بخیر عزیز. در یک پستی امضای شمارو خواندم. سوالی در ذهنم بوجود اومد. اگر پیام من رو خواندید و هنوز هم در نی نی سایت هستید، لطفا بفرمایید تا سوالم رو مطرح کنم. البته اگر فرصت پاسخگویی داشتيد. سپاس🌺

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
سلام. وقت شما بخیر عزیز. در یک پستی امضای شمارو خواندم. سوالی در ذهنم بوجود اومد. اگر پیام من رو خوا ...

سلام وقتتون بخیر من بعد از چند ماه اومدم اینجا و پیام شما رو دیدم . اگر هنوز سوالتون رو یادتون مونده خوشحال میشم بتونم جواب بدم