2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار

81 بازدید | 14 پست

دختر 5 ساله ام همیشه میخاد تلویزیون در اختیارش باشه اگه بخام شبکه عوض کنم دوباره مجبور میشم بزارم شبکه پویا. بازی وکاردستی که بخام درس کنم براش از اول تا خرش کارخودمه خیلی خستم دائم میگه حوصلم سر رفته راهکار بدید

من اصلاً اجازه نمیدادم دخترم بیشتر از ۱ ساعت نگاه کنه سالهای بعد هم کارتون‌ها رو سانسور می‌کردم

فکر کنم مادر خیلی بدی هستم

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینین بیشتر ب چی علاقه داره همون کارو بکنین براش شاید کاردستی واسش جذابیت نداره

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

منم تلویزبونو در اختیارش گذاشتم ولی یادش دادم باباش میخواد اخبار نگاه کنه اذیت نکنه یا وقتی گفتم الان نوبت فیلممه یا میشینه باهام نگاه میکنه یا بااسباب بازیاش بازی میکنه

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم از الان یادش بده هر چیزی تایم خودش داره 

من دخترم نه سالشه اما از بچگی یادش دادم فقط یه ساعت خاصی حق دیدن کارتون داره تی وی همیشه خاموشه و وقتی شبا خوابه من و همسری تازه سریال میبینیم البته جدیدا صبح ها اهنگ هم میزارم جوری عادت کرده وقتی من خوابم کنترل تی وی میاره تو اتاق خواب پیش من انگار جاش اونجاست 🤣

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم چطوری یادش بدم قبول نمیکنه

ببین یعنی چی قبول نمیکنه خونه باید قانون داشته باشه یه هفته صبوری کنی نزاری نگاه کنه عادت میکنه بچه باید از پدرو مادر حرف شنوی داشته باشه نه پدرو مادر از بچه 

الان کارتون هستش فردا بزرگ تر بشه چیزای دیگه میاد وسط و زور گویی میکنه حتما تایم بزار کنترل تی وی از جلو دستش بر دار برق بکش بگو اقای تی وی گفته زیاد کارتون میبینی چشات صدمه میبینن براش برنامه بزار رنگ انگشتی بده بره حموم بازی کنه . اب بازی کنه . هر چی لذت داره براش بزار از سرش میوفته فقط یه هفته رو حرفت باش دو سه روز گریه میکنه اصلا زیر بار نرو

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ازش نظر بخواه بگو چه ساعتی دوست داری کارتون ببینی مثلا ظهر یا بعد از ظهر 

جدول براش درست کن به کاراش و اینکه کارتون نبینه ستاره بده 

تایم کارتون تو هم بشین باهاش ببین لذت ببره ولی سر ساعت خاموش کن میتونی از ساعت زنگ دار استفاده کنی یا تی وی بزاری رو ساعت خودش خاموش بشه

دختر من حتی برای بازی گوشی هم فقط یه روز در هفته حق داره بازی کنه اون روز مختص خودشه ولی بعدش گوشی ازش میگیرم هر کاری کنی رو حرفت باشی بچه قبول میکنه فقط دم دمی نباش 

از همین الان شروع کردم ببینم موفق میشم

موفق میشی عزیزم فقط باید رو حرفت باشی شوهرت هم پشتت باشه اصلا دلسوزی نکنید و حق دخالت به بقیه ندین موفق میشی