سلام شرمندتونم این مدت هی تاپیک زدم ولی این دیگه اخریشه
همونجوری که قبلا گفته بودم به یه اقا پسری علاقه دارم ولی حس ایشونو نمیدونم...به هرحال فقط از تومجازی ازش سوال درسی میپرسم و گاها دردودل.ولی خیلی مهربونه هرکاری از دستش بربیاد میکرد برام تا اینکه دوسه روز پیش بهش گفتم این آخرین پیاممه اونم برگشت گف چرا داری میری من دلم برات تنگ میشه ولی من پیامشو سین نکردم جواب هم ندادم فقط اپو پاکیدم.دیشب بازم سوال پیش اومد برام با یه اکانت ناشناس رفتم بهش پیام دادم اصلا اون آدم قبل نبود همیشه وقتی سوال میپرسیدم بهم میگف سلام وقتت بخیر ینی ویس میداد ولی دیشب حتی جواب سلامم نداد دیگ خبری از امید دادنشم نبود فقط تخریب کرد.بهش گفتم من فللانیما(اسممو مخفف گفتم اخه خودش همیشه مخفف میگه) گف حنا کیه من صدتا... دورمه تو کدومی؟بعد ازین ایموجی خنده ها فرستاد قبلا بهم گفته بود من اسم آدما یادم نمیمونه بعد الان صدتا هم اسم من دورشه😭😭ینی از قصد گفته؟؟منم برگشتم با اسم کاملم خودمو معرفی کردم اصلا یهو ازاین رو به اون رو شد دوباره مهربون شد دوباره ویس داد دوباره خندید دوباره بهم امید داد میگم چرا اول اونجوری برخورد کرد پس؟؟اون صد نفر رو از قصد گف؟؟؟کلا درگیرشم .اخه نه ابراز علاقه ای کرده نه هیچی.خیلیم مغرور تشریف داره🙄من الان چیکار کنم؟چ برداشتی کنم رفتاراشو؟؟