2777
2789

سلام شرمندتونم این مدت هی تاپیک زدم ولی این دیگه اخریشه

همونجوری که قبلا گفته بودم به یه اقا پسری علاقه دارم ولی حس ایشونو نمیدونم...به هرحال فقط از تومجازی ازش سوال درسی میپرسم و گاها دردودل.ولی خیلی مهربونه هرکاری از دستش بربیاد میکرد برام تا اینکه دوسه روز پیش بهش گفتم این آخرین پیاممه اونم برگشت گف چرا داری میری من دلم برات تنگ میشه ولی من پیامشو سین نکردم جواب هم ندادم فقط اپو پاکیدم.دیشب بازم سوال پیش اومد برام با یه اکانت ناشناس رفتم بهش پیام دادم اصلا اون آدم قبل نبود همیشه وقتی سوال میپرسیدم بهم میگف سلام وقتت بخیر ینی ویس میداد ولی دیشب حتی جواب سلامم نداد دیگ خبری از امید دادنشم نبود فقط تخریب کرد.‌‌بهش گفتم من فللانیما(اسممو مخفف گفتم اخه خودش همیشه مخفف میگه) گف حنا کیه من صدتا... دورمه تو کدومی؟بعد ازین ایموجی خنده ها فرستاد قبلا بهم گفته بود من اسم آدما یادم نمیمونه بعد الان صدتا هم اسم من دورشه😭😭ینی از قصد گفته؟؟منم برگشتم با اسم کاملم خودمو معرفی کردم اصلا یهو ازاین رو به اون رو شد دوباره مهربون شد دوباره ویس داد دوباره خندید دوباره بهم امید داد میگم چرا اول اونجوری برخورد کرد پس؟؟اون صد نفر رو از قصد گف؟؟؟کلا درگیرشم .اخه نه ابراز علاقه ای کرده نه هیچی.خیلیم مغرور تشریف داره🙄من الان چیکار کنم؟چ برداشتی کنم رفتاراشو؟؟

أحب نفسي في أي إصدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب گفت دلم.تنگ میشه تو سین.نکردی😐 باز با یه اکانت دیگ رفتی 😐بچه بازیه مگ

دیشب سوالم واجب بود وگرنه نمیرفتم خودش اصلا به روم نیاورد قضیه دل تنگیو اینارو دیشب

أحب نفسي في أي إصدار
خب منم بودم همین برخوردو داشتم. نه رفتنت نه اومدنت منطقی نبود

گلم فک کنم بد منظورمو گفتم تا وقتی که نمیدونست اکانت جدید مال منه سرد بود ولی وقتی اسم کاملمو گفتم دوباره شد همون ادم قدیم

أحب نفسي في أي إصدار

گلم عزیزم این حرق اولش معنای جالبی نداره 

شنارو نشناخته 

و وقتی شناخت خواس ماس مالی کنه 

بهتره دور و برش رو نگیری عزیزم

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
چشم مرسی که وقت گذاشتی

خواهش میکنم گلم 

ولی تورو خدا یکم بیشتر فکر کنی ها

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊