2777
2789
عنوان

چرا اينجا انقدر خيانت و زندگيه بدون ارامش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا اگه بحث فرهنگ باشه شوهرای همه ته فرهنگن اگه بحث خیانت باشه همه میگن ماهم دیدیم اگه بحث پول باشه همه میگن ماهم پولداریم اگه بحث بدبختی باشه همه میگن ما آخرشیم کلا اینجا مجازیه عزیزم تو واقعیت خیلی چیزا فرق داره

عزيزم همشون دروغ ميگن الان يه تاپيك بزن كيا از شوهرشون راضين همه راضين و شوهرشونم فرشته ان 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
درستشم همينه خوشبخت باشين هميشه😍

درست نیست همیشه تو هر چیزی یه کمی احتیاط لازمه.نمیگم بدبین باشین اما تو بهترین حالتا هم احتیاط واجبه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

چون اینجا هرکی مشکل داره حرف میزنه هرکی ازدواجش موفق بوده و مشکلی نداره که نمیاد بگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مثلا باید چیکار کنیم؟

کلا باید حواست جم باشه.نمیگم کاری کنی یا گیر بیخود بدی.رو دوستا و روابط اجتماعی مرد باید نظارت کنی.اینکه با کی نشست و برخاست داره تفریحتش چیاست.طرز حرف زدنش با دیگران چطوره.یه چیزایی رو خط قرمز قرار بدی که قرار بزارین هیچکدوم ازاین مرزها رد نشن.نه اینکه همینجور ولشون کنید به این دلیل که چشم پاکه یا مال من تافته ی جدا بافته س.

رو رفتارش کمی تمرکز کنی ببینی دروغ تو کارش هست یانه.

بعضی مردا اونقدر ماهرو استادانه عمل میکنن که هیچ کس بهش شک نمیکنه.

وای که چه کسایی رو دیدم که به زندگی و زنشون خیانت کردن.کسایی که واقعا ازخوشبختی هیچی کم نداشتن و خانمه مثل چشمش بهش اعتماد داشته

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
کلا باید حواست جم باشه.نمیگم کاری کنی یا گیر بیخود بدی.رو دوستا و روابط اجتماعی مرد باید نظارت کنی.ا ...

چی بگم گلم من مثل چشمام بهش اعتماد دارم امیدوارم هیچوقت ضربه نخورم بخاطر اطمینانم. البته منم دلایل خودمو دارم در کل خدا هیچکسو این مدلی امتحان نکنه خیلی سخته

چی بگم گلم من مثل چشمام بهش اعتماد دارم امیدوارم هیچوقت ضربه نخورم بخاطر اطمینانم. البته منم دلایل خ ...

انشاالله که همیشه همینجور باشه.منم خداروشکر اعتماد دارم 

الان هجده ساله باهم زندگی میکنیم.من از پونزده سالگی با شوهرم زندگی کردم.یعنی به معنای واقعی باهم بزرگ شدیم.اما یاد گرفتم که همیشه حواسم جمع باشه البته جوری که اذیت کننده نباشه در کل رو همه چیز دوست دارم رو همه چیز زندگیم تسلط و کنترل داشته باشم.

انشاالله که همه ی زندگیا خوب و خوش باشه و هیچکس معنی خیانتو نچشه الهی امین