2777
2789

دوستان امشب این بحث داغه من چند تا چیز بگم

مادر من خیلی وسواس داره در مورد گم شدن آدمها. ما سه تا بچه‌ایم بالای ۱۸ سال و مادرم هر شب میاد چک میکنه ببینه کجا خوابیدیم، شبا درهارو قفل میکنه میگه شاید خوابگرد شدید و رفتید بیرون نصفه شبی. وقتی بچه‌ای جلوی در بمونه و خانواده‌ش خونه نباشن جلوی در وایمیسته تا خانواده‌ش بیان. بارها بچه‌های گمشده رو برده پیش خانواده‌شون. ولی بچه کنجکاوه. من خیلی کم پیش میومد بچگیام تنها بازی کنم و حتما مامانم تو کوچه وایمیستاد اما با این وجود یه بار تو روستا تصمیم گرفتم یه جاده رو تنهایی برم. ۴ سالم بود. از اون بچه‌هایی بودم که میگفتن عاقله ولی زد به کله‌م. میخواستم ببینم ته اون جاده خاکی چیه ولی خدا رو شکر ترسیدم و برگشتم پس به عاقل بودن بچه‌ها اعتماد نکنید. نکتهکی بعدی اینه که وقتی میرید بیرون بچه یه کوله کوچیک داشته باشه و توش آب و خوراکی باشه. من یه سری ۴ سالگیم نزدیک بود بیفتم تو سد، رفته بودم از توی سد آب بخورم. خیلی از دزدا هم بچه رو به خاطر خوراکی فریب میدن. نکته‌ی بعدی سوته. گردن بچه‌ها سوت بندازید، سوت فلزی تا بچه اگه دچار مشکل شد سوت بزنه. سوت پلاستیکی ممکنه بشکنه. بعد به بچه‌ها یاد بدید نترسن. چند سال پیش یه دختر رو دزدیدن و انداختن ترک موتور، دختره ۹ سالش بود، خودشو پرت کرد پایین و مردم نجاتش دادن. شما هم اگه نکته‌ای میدونید بگید عزیزان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین خیلی خوبه که این نکته هارویاداوری میکنی عزیزم🙏

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

توی روستاها خیلی مواظب باشید. باز یادم اومد ۵ سالگیم توی روستا بودیم. یهو هوس کردم برم بیرون. پنج شش تا سگ افتادن دنبالم و من فرار کردم و رفتم توی کوه. خدا رحم کرد تونستم راه رو پیدا کنم و برگردم

به دخترم یاد دادم وقتی تنهاست کسی بهش تعارف زد که بره دنبالش فرار کنه بیاد سمت خونه ،،،چند وقت پیش یه آقایی همسایه مامانم اینا به دخترم گفته بود بیا خونه ما پیش دخترم،،،،دختر منم گفته بود مرسی ممنون مامانم خبر نداره منم اجازه ندارم بیام و با سرعت دویده بود به سمت خونه،،،یا اینکه بهش یاد دادم وقتی میری در خونه دوستت اصلا اجازه نداری اگه باباش اومد دم در و گفت بیا داخل که دوستت داخل خونه است بری داخل باید وایستی تا دوستت خودش بیاد دم در،،،،،یا اینکه در مورد نواحی خصوصی بدنش بهش توضیح دادم که هیچ کس اجازه نداره ببینه یا دست بزنه فقط درصورت بروزمشکل من میتونم ببینم و دکتر،،،،، یا اینکه به سوالات افراد غریبه به هیچ عنوان جواب نده،،،

متاسفانه فوت شدن. جنازه‌شون پیدا شده

مامانت یک مقدار بیش از حد کنترلگر و ناامن هستن. خوبه مراقب باشید اما نه دیگه اینقدر حساس. 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖