2777
2789

من خواهرم کرونا گرفته الان یه هفته از شروع علائمش گذشته 

خوبه تقریبا تب نداره سرفه هم نداره اما استرس داره میترسه یهو بدتر بشه حالش بد بشه بریزه تو ریه اش

تجربشو داشتید از روز چندم میره رو بهبود احتمال داره بدتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم باید هر چند روز  عکس ریه بگیرن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من داشتم خوب شدم

علائم اولیت چی بود؟

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

متدر شوهر منم اینجوری بود الانم خداروشکر خوبه اصلا مشکلی واسش پیش نیومد فقط خیلی بهش برسید ابمیوه طبیعی بهش بدید خوراکی های مقوی بخوره

از ریه هاش عکس گرفتید؟

کاربری قبلیم تعلیق شد😑

من الان نزدیک سه هفتس کرونا دارم هر علایمی بگین داشتم و البته ۵ سال پرسنل داروخانه بودم و رشتم میکروبیولوژی بوده با متخصص های زیادی هم در ارتباط بودم 

تا به این نتایج رسیدم

تو این روزها خیلی دچار ضعف میشدم قرص رویال ژلی واقعا تاثیر گذاره روزی یک عدد

💚امپول نوروبیون خارجی المانی یک روز درمیون یک عدد..۳ عدد کلا 

💚ویتامین ۴۰۰E ایرانیش بهتره یک روز درمیون یک عددعصر ها

💚ویتامین C جوشان خارجی بهتره اگه دوزش ۵۰۰ بود روزی دوعدد اگه ۱۰۰۰بود روزی یک عدد 

💚قرص ویتامین د ۱۰۰۰ میلی گرم روزی یک عدد 

💚شربت هانی تیم  خیلی شربت خوبیه برای خلط و تسکین سرفه 

💚لبنیات ممنوع 

💚مصرف فراوان اب هویج

💚دم کرده اویشن پونه و عسل و ابلیمو برای تسکین سرفه

💚اگه شب ها اضطراب داشتین یا چیزی شبیه دلهره دم کرده سنبل طیب با گل گاو زبون ..تمرین تنفس عمیق ....حرکات کششی...دستاتون ببرین زیر اب سرد

سعی کنین همیشه بدنتون هیدراته باشه یعنی مایعات فراوان مصرف کنید 

سعی کنید روزی یک ربع تو افتاب بشینید

✔مغزیات خام پسته و بادام روزانه مصرف کنید 

✔تنها ویتامین کافی نیست پروتیین هم لازم داریم

گوشت گوسفند با پیاز رو با ساطور بکوبید داخل شیشه بذارید تو قابلمه تا اب بندازه عصارشو فقط بخورید و گوشتشو مصرف نکنید 

✔گوشت بلدرچین هم ابگوشتی یا کبابی خیلی خوبه 

✔سوپ جو که پیاز و سیرش زیاد باشه رب و روغن داخلش نباشه 

هوای اتاق روزی پنج بار تهویه کنید

وقتی سرفش شروع شد روزی دو بار بخور جوش شیرین معجزه میکنه

برای از بین بردن عفونت هم شیر رو بجوش ندید یه قاشق مربا خوری زردچوبه اضافه کنید پنج مین بچوشه بعد عسل اضافه کنید 

قرص جوشان ویتامین سی 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟