2777
2789
عنوان

دوران عقدم چرا اینجوریه یعنی همه دوران عقدشون اینجوری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 56 پست
من توقع دارم ک حداقل یه پیام بده  ی شب بخیر چمیدونم ی چیزی

به من همیشه میگه صبح بخیر عزیزم عشقم نفسم واینا  شبم یه پیام میده شب بخیر عشقم ببخشید واسه این روزا کنارت نیستم جبران میکنم دوستت دارم مرسی از صبوریت منم چیزی نمیگم و خوب برخورد میکنم خب بهش بگو بگه شببخیر و حداقل

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخههه چی میشه آخه چجوری باید کنترل کرد چرا همه مینالن از این دوره

دوران عقد بخاطر دوری ممکنه از حرفای همدیگه برداشت خوبی نداشته باشیم و حرف همدیگه رو درست متوجه نشیم و تو دوران عقد دخالت خانواده ها هم بی تاثیر نیست

نمیدونم کلا ولی خیلی دوران بدی هستش

خداروشکر که تموم شد و از وقتی عروسی گرفتیم خیلی ارامشم بیشتر شده

الان چون باهاش زندگی میکنم بیشتر درکش میکنم و باهاش کنار میام اما دوران عقد ی چیزی من میگفتم ی چیزی اون هیچکدوم کوتاه نمیومدیم

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
به من همیشه میگه صبح بخیر عزیزم عشقم نفسم واینا  شبم یه پیام میده شب بخیر عشقم ببخشید واسه این ...

سخت نگیر زوم نکن رو این کارا

بزن ب بیخیالی تا بگذره این دوران

بری خونه خودت هروز کنار هم هستین

کلا دوره عقد حساسه چون همش درتلاشی برای عروسی و زندگی تشکیل دادن دغدغه هات خیلی زیاد از ی طرفم راضی نگهداشتنن خانواده ها و احترام گذاشتن به نظرشون چون هر لحظه ممکنه بخاطرشون بهم بخوره یا مسئله ای پیش بیاد ولی بعد ازدواج دیگ راحتی 

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
سخت نگیر زوم نکن رو این کارا بزن ب بیخیالی تا بگذره این دوران بری خونه خودت هروز کنار هم هستین

اره دقیقا بهترین کاره هم اون ارامش داره هم من حداقل این همه بار مسئولیت و فشار گردنشه ازسمت خانوادهو خرج عروسی ازسمت من راحت باشه خیالش کافیه

فکرکنم شوهرت پشیمون شده یا دیگه دوستت نداره مثل من نباش...خودمو گول زدم گفتم بعد ازدواج درست میش ...

چرا انقد طول کشیده پس طلاقت ؟؟؟؟؟؟

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

دوران عقد خیلی حساس و سختِ . مامان من اصلا دوست نداره نامزدی طولانی رو . ما همه نامزدیهامون ۲ یا ۳ ماه بود بخاطر همین خیلی خوش گذشت و خوب بود. زود برو سر خونه و زندگیت

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اره دقیقا بهترین کاره هم اون ارامش داره هم من حداقل این همه بار مسئولیت و فشار گردنشه ازسمت خانوادهو ...

میدونی علت این جنگ و اعصاب چیه

علتش حمایت نکردن خانواده هاشونه که پسرشونو رها میکنن عروس و داماد بدبخت استرسی میشن سر هر چی جنگ میشه