2777
2789
عنوان

دوران عقدم چرا اینجوریه یعنی همه دوران عقدشون اینجوری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 56 پست
گفتم که خانواده ام تا دوسال راضی نمیشدن طلاق بگیرم،بعداز دوسال راضی شدن

خدا صبرت بده 😣😣😣😣😣

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
میدونی علت این جنگ و اعصاب چیه علتش حمایت نکردن خانواده هاشونه که پسرشونو رها میکنن عروس و داماد بد ...

اره دقیقا هی هم سرهمه چی لج میکنن مخالفت میکنن

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمشون کن ب درک رابطتونو خراب نکن بیخیال باش خودتو دشمن شاد نکن اونا از خداشونه که تو حرص بخوری

اره دقیقا من همیشه احترام میزارم بهشون اگه چیزیم گفتن با احترام جوابشونو میدم ولی جواب میدم نمیتونم مث بز بشینم نگاه شون کنم بعدا تو خلوتم حرص بخورم کلا زیاد منو نامزدم با خانواده ها کاری نداریم فقط الان  چون این مدت تا ازدواج مونده باید راضیشون نگه داریم باهاشون خیلی خوبیم  

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
واقعا؟؟؟ من ک داغون میشم تا یکسال دیگه چون کرنا هست و نمیتونیم عروسی بگیریم

نمیشه بی عروسی بری سر زندگیت مثلا فقط یه آرایشگاه و آتلیه بری و با دو تا خانواده یه جشن بگیری.

واا برعکس واسه ما بهترین دوران دوران عقدمون بود 4 ماه عقد بودیم همش مسافرت بودیم کلی واسم وقت میزاشت من اولویت زندگیش بودم بس که در طول روز بهم زنگ میزد مامانم میگفت حرفی مونده که نگفته باشین به همدیگه. دیگه همه مسخرم میکردن تا زنگ میزد میگفتن حالا میخواد تمام ماجراهای روزانه خودشو تعریف کنه و جالبتر اینکه الان 9 سال از ازدواجمون گذشته همسر من هنوووووزم همونجوره.انشاالله که واسه شما هم درست میشه همه عین هم نیستن با دیگران مقایسه نکن همسرتو.

عقد مثل دوران دوستیه؟ بهتره؟بدتره؟

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
@آرزوی_زیبا     شاید بتونی راهنمایشش کنی عزیزم😘😘😘😘😘😘

ممنون راحیل جونی از لطفت. 

والاه چی بگم. بنظرم این خانم حساس شده. بهتره این درد و دلی که با ما کرد به نامزدشم بگه.اسی یه کم خودتو لوس کن و بگو عزیزم چرا زنگ نمیزنی یا یه پیام نمیدی بهم. من محبتت رو میخوام. ناراحت میشم وقتی از صبح تا شب یه سراغی ازم نمیگیری.دوست دارم محبتت رو بهم بگی .اینجوری من روزم به شادی میگذره. یااینکه تو اس بگو بهش. ولی با لحن اروم و لوس. بعضی موقعها لازمه ظرافت زنانه داشته باشیم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....