2777
2789
عنوان

این علی عاشق شدن نداره آخه؟؟😍😍

762 بازدید | 48 پست

به به عیدتون مبارک 😍😍😍🌹🌹

آقا نشستم دیدم همینجوری توی خونه نمیتونم هیشکار نکنم شب عیدی گفتم تاپیک بزنم یکم احساسات غدیریمو اینجا بریزم 😍 

اصن مگه میشه عاشق این علی نبود؟؟ خدایی هرچی بیشتر درموردش میخونم و میفهمم این سوال برام پررنگ تر میشه که خب آخه این علی عاشق شدن نداره!؟؟؟؟ 

گاهی میگم من اگه ده تا پسر هم داشته باشم اسم پسر دهمی رو میزارم ( علی شماره۱۰)😁😍

خب خب خب.... یه پیشنهادم دارم واستون ... امشب یه طوفان توئیتری قراره داشته باشیم که ... گفتم شماهم شاید بخواهید شریک بشید..

توضیحات توی کامنت اول میگم

⭕️ طوفان توئیتری بین المللی غدیر

رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم): هرکس یکی از فضائل امیرالمومنین  را بنویسد مادامیکه از آن نوشته اثری باقی باشد، ملائک برای نویسنده‌ی آن فضیلت، طلب مغفرت می نمایند.

🗓 جمعه، ١٧ مردادماه
⏰ ساعت ۲٢ الی ۲۴

👈 از همین الآن نوشته ها ، کلیپ ها و عکس نوشته و توییت هایتان را به زبان‌های پر تکلم ، با این هشتگ‌ آماده کنید:

#⃣  

‼️ به طرز نوشتن هشتگ دقت فرمایید : بدون فاصله و پشت سرهم و حروف اول کلمات بزرگ هستند‼️ 

1⃣ معرفی سجایای اخلاقی و انسانی امیرالمؤمنین علیه السلام و سبک زندگی ایشان

2⃣ نشر فرمایشات و دیدگاه‌های امیرالمؤمنین علیه السلام به زبان‌های مختلف (برای نمونه ترجمه نهج البلاغه به زبانهای مختلف موجود است)

3⃣ تصاویر و فعالیت‌های خیر خواهانه مان را در بازه‌ی زمانی قربان تا غدیر با  هشتک مذکور نشر دهیم

📚 جهت دسترسی به منابع به کانال های تلگرامی و ایتا با آدرس زیر مراجعه فرمایید 👇
📱

💢 این حداقل کاریست که می توانیم برای امیرالمؤمنین انجام دهیم. 

⭕️

وای خدااااااااااا مگه میسه کسی عاشق علی مولا نباشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال

لطفا اگه به موضوع تاپیک علاقه ندارید، تشریف ببرید🌹

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

آره واقعا منم امروز یه کتابی تموم کردم درباره عدیر و ماجراهای بعدش

محبتم به حضرت علی بیشتر شد... تو تاپیکمم اسم کتابشو اوردم

فقط حیدر امیرالمومنین است💜

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

چه کسی جز،علی میتواند روزها خلیفه وقت باشد و شبها رهگذر کوچه های یتیم نواز،کوفه؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>