2777
2789
عنوان

🌹عید🌹

60 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها امروز وفردا عیده نظرتون چیه بریم دس بوسه پدر ومادرمون یعنی بریم دسشون ببوسیم با هاشون درد کنیم وعید تبریک بگیم هریکی موافقه بگه🍰🎂💐🌸🍫🍬🍭🍧🌹🌺⚘🌷❤

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

سلام عزیزم . حاجتت روا . التماس دعا ‌ چ ایده قشنگی 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام عزیزم . حاجتت روا . التماس دعا ‌ چ ایده قشنگی 

علیک سلام خواهر🌹

پ اگه خوب حتما انجامش بده😘

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علیک سلام خواهر🌹 پ اگه خوب حتما انجامش بده😘

عیدت مبارک عزیزه دل ❤ چشم میرم میبو سمشون❤🤲🏻

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
استارتر پیشاپیش عیدت مبارک 🌺🌺🌺🌺🌺 هر کی گزارش بزنه براش حمد میخونم لایک کنین مرسی ممنونم دوستان

زدم واست

عیدت مبارک عزیزه دل ❤ چشم میرم میبو سمشون❤🤲🏻

چشمت بی بلا🌹🌹🌹

عید توهم مبارک ایشاالله سال آیند همین روز سلامت وپراز آرامش وشادی باشی🎂

زدم واست

مرسی عزیزم حمد میخونم 🌺🌺

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
چشمت بی بلا🌹🌹🌹 عید توهم مبارک ایشاالله سال آیند همین روز سلامت وپراز آرامش وشادی باشی🎂

ان شاالله ان شاالله هممون . الهی توام تنت سلامت دل خوش بحق علی .عیدیتو بگیری

ان شاالله ان شاالله هممون . الهی توام تنت سلامت دل خوش بحق علی .عیدیتو بگیری

ان اشاءالله🤲