سلام بچه ها امروز وفردا عیده نظرتون چیه بریم دس بوسه پدر ومادرمون یعنی بریم دسشون ببوسیم با هاشون درد کنیم وعید تبریک بگیم هریکی موافقه بگه🍰🎂💐🌸🍫🍬🍭🍧🌹🌺⚘🌷❤
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر پیشاپیش عیدت مبارک 🌺🌺🌺🌺🌺 هر کی گزارش بزنه براش حمد میخونم لایک کنین مرسی ممنونم دوستان
زدم واست
عید توهم مبارک ایشاالله سال آیند همین روز سلامت وپراز آرامش وشادی باشی🎂
😊🙋🏻♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻♂بگه🙂🤷🏻♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻♂جلوشم که صافه 😩💆🏻♂یعقتم که بازه😖🤷🏻♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
ان شاالله ان شاالله هممون . الهی توام تنت سلامت دل خوش بحق علی .عیدیتو بگیری
ان اشاءالله🤲
سلام عزیزم یه مدتیه نیستین خبری ازتون نیست نگرانتون بودم انشاالله که سلامتیتون حاصل شده باشه من توی ایام تاسوعا و عاشورا ناخودآگاه بفکر شما بودم واستون دعا کردم