2777
2789
عنوان

خانومای قرطی یه لحظه بیاین

273 بازدید | 11 پست

بچه ها موهای مامانم بلونده چند سال

بلونده بدون دکلره 

حالا دلش میخواد قهوه ای عسلی کنه موهاش رو لطفا راهکار بدید.

آیا اگه رنگ قهوه ای عسلی بزنه روی بلوند رنگ میگیره؟

یه بار قهوه ای زدیم یه تیکه از موهاش رو واسه تست بد رنگ شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوند بدون دکلره؟ چه جالب یعنی موهای خودش روشن بوده ؟ اگه اره که حیفه  رنگ، مورو خراب میکنه

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

وای منم یه سوال بپرسم 

تا حالا موهام رو رنگ نکردم  الام میخوام رنگ روشن بزنم بدون دکلروه کردن میشه موهام مشکیه

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
تناژ قرمز یا نارنجی میگیره

نــــــــــه 

خا چه رنگی بزنم ک کلا از مشکی در بیاد ؟

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘