2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی... خانوما بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 89 پست
دوستم تو دادگاه کار میکنه میگفت مردی بخاطر جای خصوصی خانومش اومده بود برای طلاق...برام عجیب بود

چی بوده مگه !؟ عجب از دسته این مردا

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
منم میخوام برم عمل کنم خیییلی خیییلی ناراضیم ببخشیدا ولی خب بزرگه لبه هاش چندشم میشه ازشون بخاطرش خی ...

متاهلین؟

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز ازدواج  نکردم.  ولی یه  دق دقه بزرگه برام خیلییییییییییی خیلیییی

شاید همسر اینده ات نپسنده

و اگه بگی عمله 

اونوق بتوپه بهت ک چرا همچین دختر نارنینی باید با خودش اینکارو کنه

حتما قبل عمل ب دکترت بگو ک باکره و مجردی ک بیشتر حواسشونو جمع کنن

چی بوده مگه !؟ عجب از دسته این مردا

میگفت مرده گفته چندشم میشه رابطه برقرار کنم...برام نه تنها محرک نیست چندش اورم هست

من شاخ دراوردم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
 واسه مردا نیسدددد من نوار بهداشتیم میزارم دردم میاد دوچرخه سواری میکنم دردم میاد. میخام بشینم ...

خب کاپ بزار دوچرخه منم دردم چون دوچرخه برا مردا طراحی شده کشورای دیگ جوریه ک زینشون برا زنا طراحی میشخ

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
من هنوز ازدواج  نکردم.  ولی یه  دق دقه بزرگه برام خیلییییییییییی خیلیییی

ماله اکثرمون بده بابا مهم نیست واسه اونا فکر کنم از مراجعین همونجا که میخوای عمل کنی بپرس که چجوری شده و اینا درد داشتن یا نه و اینا راستیتش م انجام ندادم الان فهمیدم چیه از همونا بپرس که پیش همون جراح انجام دادن