2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 23 پست
از شیر گرفتنم خیلی سخته فکرکنم الان دخترم 12 روز از تولدش میگذره میترسم ازشیر بگیرمش خیلی وابسته ست

دختر منم خیلی وابستش.فقط با شبر میخوابه.شب تا صبح ک خوابه چندین بار بیدار میشه برای شیر ..واقعا نمیدونم چ کنم

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
من درکتون میکنم و میدونم مرحله سختیه از پوشک گرفته ولی اگر بدونید همین مرحله دفع تو روانشناسی به عنو ...

نمیدونم چکار کنم اگه دعواش نکنم فکرمیکنه کار خوبیه میخوام یه جوری بشه خودش دوباره بگه ولی نمیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چکار کنم اگه دعواش نکنم فکرمیکنه کار خوبیه میخوام یه جوری بشه خودش دوباره بگه ولی نمیگه

چرا فکر می کنید دعوا راه حل. عزیز من این بچه میخواد کنرل کنه و بگه اما تو این سن دسنگاه ادراری و تناسلیش و مغزش کنترل و فرمان این امر رو به موقع منتقل نمی کنند. دست خودش نیست که شما هم بیشتر مضطربش میکنید. بعدا اگه شروع به انگشت مویدن و ناخن جویدن کرد نگید مقصر کیه؟

چرا فکر می کنید دعوا راه حل. عزیز من این بچه میخواد کنرل کنه و بگه اما تو این سن دسنگاه ادراری و تنا ...

الان چکارش کنم جیش کرد چه عکس العملی نشون بدم ؟؟؟پس چرا قبلا میگفت الان نمیگه احساس میکنم لج کرده

الان چکارش کنم جیش کرد چه عکس العملی نشون بدم ؟؟؟پس چرا قبلا میگفت الان نمیگه احساس میکنم لج کرده

هیچ واکنشی با آرامش بر خورد کنید دفعات اول به روی خودتون نیارید اصلا هیچ واکنش منفی یا مثبتی نشون ندید طبیعی برخورد کنید. بشوریدش و ازش بپرسید مامان جون اگه دوست داری پوشکت کنم؟اگه گفت نه پوشک نکنید. 

توضیحاتش مفصل توصیه میکنم صحبت های دکتر هلاکویی رو سرچ کنید در این زمینه

بدبختی من خیلی دعواش کردم فکرنکنم دیگه بگه😭😭😭

اصلا و ابدا دعواش نکن استرسش بیشتر نشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍