2777
2789
عنوان

کارشناسی یا کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشت درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 16660 بازدید | 30 پست
عزیزم چرا؟ من میخوام ارشد این رشته رو بخونم🥺

عزیزم رشته خیلی خشکی بود، مطالب خشک مدیریتی‌‌..حسابداری، مدیریت مالی..اساتید رشتمون با سواد نبودند و مهارتهای لازم رو به ما آموزش ندادند. هنوز هم در ایران جایگاه واقعیش رو پیدا نکرده.‌  بعد از دو سال طرح هم جایی نیرو نمی خواستند. اگر بهش بها بدهند جای کار داره، ولی اکثرا پست ما رو افراد دیگه ای اشغال کردند. شما کدوم خانه بهداشتی رو دیدی که مدیرش، فارغ التحصیل رشته ما باشه؟ اکثرا مدیرش همون مزشک مرکزه. فقط توی بیمارستانها رشته ما رو می خوان..بیمارستان دولتی که زیاد نیرو نمی گیره..می مونه بیمارستانهای خصوصی..اون هم چند نفر..فوقش چهار نفر...من طرحمو بیمارستان دولتی بودم که اونجا هم یه سری برنامه عملیاتی به صورت فرمالیته می گفتند بنویسید بدید به بخش ها..یعنی به جای این که اول برنامه ریزی کنن بعد عمل، اول عمل می کردند بعد برنامه رو طبق کارایی که انجام شده می نوشتند که درصد پیشرفت برنانه ها ۱۰۰ درصد باشه..یعنی یه چیز الکی. هیچ کاری برای بهبود کیفیت واقعی انجام نمی دادیم..فایده نداره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رشته خیلی خشکی بود، مطالب خشک مدیریتی‌‌..حسابداری، مدیریت مالی..اساتید رشتمون با سواد نبودند و ...

جدی ... چقدر ناراحت کننده 

واقعا درسته همه جا پزشک ها مدیر مراکز هستند 

کاش کمی به بقیه رشته ها بها می‌دادند

برای ارشد چطور واقعا خوب نیس؟ 😔🙁

راستی عذر میخوام شما اطلاع ندارید برای تاسیس مراکز نگهداری سالمندان چه مدرکی باید داشته باشیم؟ با مدرک بهداشت میشه خانه سالمندان تاسیس کرد؟

جدی ... چقدر ناراحت کننده  واقعا درسته همه جا پزشک ها مدیر مراکز هستند  کاش کمی به بقیه ...

راستش دوستانی که بیمارستان کار می کنن ارشدشونو گرفتن..حتی ماما داشتیم که منتقل شد بخش اداره و برای این که بمونه ارشد این رشته رو گرفت‌. اما یادمه بعد از طرحم شبکه بهداشت نیرو با لیسانس بهداشت و ارشد مدیریت می خواست. نه نمی دونم گلم.

مدیریت بهداشت و درمان دکتری خوندش فایده داره ؟

والا من کارشناسیشو خوندم..این قدر بدم می اومد دیگه پیگیر ارشد و دکتراش نشدم..همکلاسیهامم دخترا تا ارشد خوندن و دیگه ادامه ندادند..و همون کار کارشناسی رو دارن انجام می دن..۶ تا از پسرای کلاس رفتن دکترا ولی اطلاع ندارم چکار می کنن..

اما معمولا دکترا برای رسیدن به درجه استاد دانشگاه هست..بیشتر از این اطلاع ندارم

والا من کارشناسیشو خوندم..این قدر بدم می اومد دیگه پیگیر ارشد و دکتراش نشدم..همکلاسیهامم دخترا تا ار ...

با کارشناسی نرفتی سرکار؟ یکی از دوستام خوند کارمند کارگزینیه تو بیمارستان خصوصی ولی نمیدونم رسمیه یا نه الانم دانشجوی دکتراس ، خیلی پز میده ،واقعا پز دادن داره بنظرت؟ آینده داره🤔

با کارشناسی نرفتی سرکار؟ یکی از دوستام خوند کارمند کارگزینیه تو بیمارستان خصوصی ولی نمیدونم رسمیه یا ...

نه من دو سال طرح اختیاری داشتم رفتم..کارشناس بخش حاکمیت بالینی بودم بعدم استخدام نداشتن..اگر داشتن نهایتا یکی دو نفر می خواستن تو آزمون استخدامی که خودشوم این قدر آدم زیر سر داشتن..آخه کارگزینی که کلا کارش نامربوطه به این رشته..ولی خوب حقوق می گیره دلش به این خوشه..نه اینده ای نداره این رشته تو ایران جایگاه خودشو پیدا نکرده