2777
2789
عنوان

لطف کنید ج بدین دارم روانی میشم

301 بازدید | 14 پست

مامانای گل ماه دوم بارداریم سونو گفت بچت سالمه قلبش تشکیل شده فقط یکم خون دور ساک حاملگی هست با استراحت جذب میشه از قبل سونو ی ترشحات مث آب بینی کرم تیره و یاسی قاطی کن صبح ها ازم دفع میشه دلیلش چیه دل درد پریودی دارم ولی ن زیاد  شیاف استفاده میکنم. راهنمایی کنید لطفا عزیزااااان

با استراحت رفع میشه 

شیاف هم داره 

نگران نباش 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری بودم جذب شد 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

اون خون رو‌بهش میگن هماتوم با مصرف دارو و شیاف حل میشه ولی 

برای ترشحاتت برودکتر احتمالا عفونت داشته باشی

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55

والا نمیدونم ولی همون که دکتر گف انجام بده حتما استراحتت زیااااد باشه..راه نرو..استرسم خوب نیس

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
 گلم بعد چند روز جذب شد و هماتومت چند سی سی بود؟؟؟

به هم اندازشو نگفت ولی تو سونوهای بعدی جذب شده بود دوستم ولی هفده میلیمتر بود هماتومش اونم خونریزی داشت ولی با استراحت مطلق جذب شد و خداروشکر الان ماه اخرشه دیگه من خودم دخترم سه ماهشه الان 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞