2777
2789

سلام به همگی😊

دو روز دیگه تولد خواهرشوهرمم...۱۸ سالشه..کلا هم همین یدونه خواهرشوهر و دارم...با هم صمیمی ایم😁

امشب رفتم بازار،مونده بودم چی بخرم که ازش خوشش بیاد و وقتی جلو جمع بهش میدن خوب باشه....همه جا رو گشتم،قصد داشتم براش لباس بگیرم،ولی چون یکم ریزه میزه است،چیز شیک و خاصی پیدا نکردم...

رفتم ی کیف فروشی براش ی کیف و کیف پول خریدم...همونجا ذوق داشتم ولی حالا که اومدم خونه پشیمونمو حس میکنم،چیز خوبی نخریدم و فک میکنم جلو بقیه ارزون به نظر برسه و کلا جالب نیاد....

نظرشما چیه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت و عینک افتابی هم خوب بود

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

عکس

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)