2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون دوست عزیز

خواهش میکنم 😘

سعی کن بهش فکر نکنی تقدیر همه ادما قرار نیست یه شکل باشه چه بسا ادمای زیادیی که دورشون پره ولی تنهان این سخت تر ار تنهایی شماس 

ان شالله یه همدم خوب میاد تو زندگیت 💓😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

الان برات بهتر شده؟

ببین تنهایی من به این معنیه باهیچکس دردودل نکنی  حرف دلتو نزنی   طرفت محبت نکنه احساسات نداشته باشه   چون خودم احساس میکنم هنوز وقتش نبود ولی مجبور بودم ازصبح تاشب به دیوار خیره شدن وگوشی خستم کرده

منم زیاد خونه نیستن همسرم  ولی خب یک عدد فندق هست که تو‌حسرت کتاب خوندن و یه جا نشستنم 😢😢

ای جانمممم. حالا باز من با دخترم سرگرم ترم اما خب بقول شما اره دیگه ادم باز بچش بزرگتر باشه ب خیلی کارا میرسه اینا کوچولوان ادم درگیرشونه

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
ای جانمممم. حالا باز من با دخترم سرگرم ترم اما خب بقول شما اره دیگه ادم باز بچش بزرگتر باشه ب خیلی ک ...

سلامت باشی

خدا حفظش کنه 

درسته ادم سرگرم میشه ولی خب یه وقتایی آدم دوس داره هیشکی دور و برش نباشه ♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلامت باشی خدا حفظش کنه  درسته ادم سرگرم میشه ولی خب یه وقتایی آدم دوس داره هیشکی دور و برش ن ...

فداتشم مرسی. اره راستش من از شوهرم محبتی هم نمیبینم ک بخوام تنهایی رو حس نکنم الان باز دلم ب این بچه خوشه

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊

من خالم مجرد و ۴۹ سالشه . الان تقریبا ۳ سال تنها زندگی میکنه . کاملا شخصیت مستقلی داره و مثل یه مرد از پس کاراش برمیاد . خیلی دودوتا چهارتایی به حدی که حتی دلش نمیخواد کسی خونش بره و اخلاقش فوق العاده بده و تقریبا با همه دعوا کرده و خود منم الان باهاش قطع رابطه هستم . ولی کلا تنهایی خیلی سخته و من چند سال پیش بهش گفتم خاله بیا سرپرستی یه بچه رو قبول کن این همه پول و مال میخوای چکار میخوای برا کی بزاری (عاشق پول و پول جمع کردنه) خب اون بچه میدونی چقدر به عاطفه و پشت داشتن احتیاج داره میدونی چقدر ثواب داره ؟ ببین حتی نخواست بهش فکر کنه باورت میشه . یعنی تنهایی بهتر از اینه که هم یه بچه رو بزرگ کنی که بهت احتیاج داره و هم خودت از داشتن یه خانواده دریغ کنی . نمیدونم من تو شرایطش نیستم میدونم اون سختیای زیادی کشیده و حتما دلیل خوبی داره برای خودش . انشاله خدا عاقبتش بخیر کنه . شما هم چند سال دیگه اگر نخواستی ازدواج کنی به بچه فکر کن . من خودم ازدواج کردم ولی عاشق اینم بچه به فرزند خواندگی قبول کنم اونا خیلی تنها هستن 

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم