2777
2789
فداتشم مرسی. اره راستش من از شوهرم محبتی هم نمیبینم ک بخوام تنهایی رو حس نکنم الان باز دلم ب این بچه ...

الهی بگردم😢 ....انشالله زندگیتون گرم بشه و خدا کوچولو رو حفظ کنه ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

استارتر ان شاالله خدا ی همدم خوب بزاره سر راهت جبران همه تنهاییات میشه برات. اما از خدا میخوام کسیو بزاره سر راهت ک باهاش احساس تنهایی نکنی. من خودم با اینکه همسرم هست اما واقعا گاهی میگم چقدر تنهام چقدر دلم دوست و رفیق میخواد اما خب ازونورم دوستی و رفیقی ندارم

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم😢 ....انشالله زندگیتون گرم بشه و خدا کوچولو رو حفظ کنه ...

قربونت برم خدا کوچولوی شما رو براتون حفظ کنه

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
تنهایی بچه بزرگ کردن سخته بنظرم

تنهایی و بدون انگیزه زندگی کردن به نظرم سخت تره و حداقل یکی هست بهش محبت کنی و جواب محبتت بهت بده . تو خارج از کشور یه تحقیق بکن چقدر پدر و مادرهای مجرد هستن که دارن تنهایی بچه بزرگ‌میکنن . خانمی رو تو یه برنامه دیدم با لقاح مصنوعی حامله شده بود گفته بود من تصمیم داشتم تا آخر عمر مجرد بمونم ولی نمیخوام مادر شدن از خودم دریغ کنم . یا هزاران هزار مورد مثل این . این یک پیشنهاد بود عزیزم نه من جای شما ام و نه شما موظفی طرز تفکر منو قبول کنی . انشاله سال دیگه عروسی خودت و سال بعدشم بچه خودت تو بغلت 🌹

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
عزیزم کجای کرجی ،مزاحمتی برات پیش نیومده

گوهردشت، از زمان دانشجوییم اینجام دیگه به محیطش عادت کردم مزاحمت که همه جا آدم مریض هست ولی خداروشکر تا حالا مورد حادی برام پیش نیومده