2777
2789
عنوان

برم یا نرم به خاطر کرونا

145 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من بیمارم برای مریضیم میخوام برم دکتر اخرین بار قبل کرونا رفتم که گفته بود دوماه بعد بیا که متاسفانه هم بخاطر کرونا هم بخاطر اینکه داروهامو مداوم مصرف نکرده بودم نرفتم حالا دستورالعمل دکتر هم که بهم داده بودن رو هم گم کردم روزبه روز هم حالم بدتر شده نمیدونم چه کنم میدونم درمانگاه میشینه میخوام برم با ماسک و شیلد اما میترسم چه کنم؟😐

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بیماری خاصی داری مطبش رو پیدا کن برو...بیمارستان نرو خیلی الودس.من تو همین اوج بیماری سه بار رفتم بیمارستان به خاطر کارای بیمه و ازمایش دادم ولی نگرفتم چون ماسک و دستکش داشتم اومدم هم مستقیم رفتم حمام

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
یعنی مطب شخصی نداره؟؟خب یه دکتر دیگه برو ک مطب داشته باشه ازمایشاتم ببر

مطب داره اما متاسفانه ازم دوره منم تنهام میخوام پیاده برم درمانگاهی که نزدیکمونه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

برو حتما .من مشکل معده داشتم بخاطر ترس کرونا هی پشت گوش انداختم اخر دل و زدم به دریا گفتم دکتر برم شاید کرونا بگیرم شاید نگیرم ولی از این درد حتما میمیرم مجبور هم شدم اندوسکوپی کنم معلوم شد زخم معده و عفونت داشتم.

تایمی که نوبت داری برو، تز جمعیت فاصله بگیر اگه میتونی خارج از درمانگاه منتظر بمون تا نوبتت بشه. الک ...

مرسی از راهنماییتون🤗😍

برو حتما .من مشکل معده داشتم بخاطر ترس کرونا هی پشت گوش انداختم اخر دل و زدم به دریا گفتم دکتر برم ش ...

انشاا... بهتر باشید اره چاره ای ندارم روز به روز حالم داره بدتر میشه

بررووو حتما من چند بار مجبور شدم پسرمو دکتر ببرم رعایت کردم حسابی خدا رو شکر هیچی مون نشد

خداروشکر