2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید تو روخدا

72 بازدید | 11 پست

یه بیشعوری از طریق شماره تلفن مزاحم شوهرمه. کلافه اش کرده. پیامای ناجور میده. چیکار کنیم. اعصابشو بهم ریخته. با پلیس فتا میشه تماس گرفتید

چطوز شماره شو مسدود کنیم رو گوشی. ک پیاماش نیاد و زنگ نخوره.بلک لیست بهش میگن یا چی؟

گوشیش هواوی هست

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

وا بلاک کن دیگه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله توتنظیمات...رو همون شماره انگشتتو نگهداره یه لیست میاد...نوشته افزودن به لبست سیاه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........