2777
2789

چند سال پیش برای عروسی دختر خالم رفته بودیم شهرستان شب خونه یکی از اقوام خوابیدیم 

صبح که بیدار شدیم من دیدم رو به روی خونه ی فامیلمون یه تپه خیلییییی بلند هست

منم گفتم خب همینطوری برم بالا ببینم دور و اطراف چطوریه و بالاش چه شکلیه 

اقا من رفتم بالا و پدرم دیدم من رفتم بالا ترسید بیوفتم صدام کرد برگردم همینکه صدام کرد یه لحظه تعادلمو از دست دادم و لیز خوردم با اینکه شیب زیاد نبود 

یه چیزی حدود پنج متر لیز خوردم ولی بعدش یهو ایستادم خیلی یهویی اصن نمیدونم چطوری با اینکه اونجایی که ایستادم خیلی سطحش لیز بود و لغزنده 

اصن یه طور عجیبی

و بابامم اون پایین هی داشت میگفت یا ابلفظل بچم بچم 

شاید باورتون نشه بچه ها 

اونجایی که من از حرکت ایستادم دقیقا بعدش پرتگاه بلند بود و یه چاه که شهرداری کنده بود برای فاضلاب یا یه همچین چیزی اگه میوفتادم افتادنم برابر بود با افتادن از ساختمون پنج شیش طبقه بلند 

و من به این ماجرا به چشم یه معجزه نگاه میکنم چونکه واقعا هیچ دلیلی نداشت که اونجا بدون هیچ دلیلی بایستم 

سفید شدم😐😂🏘️

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفید شدم😐😂🏘️

😂😂😂

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

منم یه بار داشتیم آتیش درست میکردیم بعد دبه ی بنزین رو گرفتم دستم و خواستم رو آتیش بریزم که دبه آتیش گرفت. جالب اینه که فوتش میکردم تا خاموش شه 😂😂😂😂بعد شوهرم سریع اومد دبه رو گرفت و پرت کرد کرد رو زمین به طرز خیلی عجیبی یا حسین نوشته شد با آتیش. حتی نقطه هاش هم واضح بود. خیلی جالب بود برام. اگه آتیش به لباسام میزد بدبخت بودم 

😂😂😂

جدی میگم😑😂پوستم سفید شد بعد 13سالگی

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
جدی میگم😑😂پوستم سفید شد بعد 13سالگی

من برعکسم عین برف بودم هرچی میگذره تیره تر میشم

نکنه حق منو تو خوردی     ؟ 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
من برعکسم عین برف بودم هرچی میگذره تیره تر میشم نکنه حق منو تو خوردی      ؟

😎😂دقیقا زیر سر خودم بوده❤️

خونه بابابزرگمینا آتیش گرفت چهل سال پیش.  

کل خونه سوخت حتی استخونای عموم نموند.    عموی بیچارم مرد😭

همه جای خونه سوخت و تقریبا هیچی از خون نموند وقتی میخواستن عمومو پیدا کنن دیدن قرآن سالمه فقط یکم از جلدش سوخته😯.    قرآنرو هنو داره مادربزرگم