2777
2789
عنوان

اونایی که رمان زیاد میخونن بیان

657 بازدید | 18 پست

یه رمان معرفی کنید که مثلا دختره پسره رو ول کرده باشه و پسره بدزدتش و وانمود کنه ازش متنفره ولی هنوز عاشقش باشه

شرمنده قصه ای که دوست داشتم رو گفتم😅

آخرین نفر 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصشو میگی لطفا

صغری بدترین احساسات یک دختر تازه بالغ را تجربه کرده بود و از اینکه زیر پای جماعتی که همه خود را عاقل و شش دانگ می‌دانستند لگدمال می‌شد رنج‌ها کشیده بود. صغری بی‌هیچ مراسمی، بی‌هیچ عشقی و بی‌هیچ تحسینی به خانه سیاه بخت پرتاب شد. شب ازدواج او قصه‌ای بود از وحشت، رنج و سیاه‌بختی. او آن شب از دنیایی که بی‌رحمانه بر سرش خراب می‌شد بر خود می‌لرزید و هیچ غمگساری به قلب شکسته و دل خونینش مرهم نزد، سرنوشت او در میان پدر و مادر و خانواده چون بیگانه‌ای تنها رقم خورد و زندگی تمام آلامش را یک‌جا و در یک شب به او ارزانی کرد. تا به خودش آمد، نوزادی در آغوش داشت و همه روز را به بچه‌داری و خانه‌داری مشغول بود. او فرزندش را دوست داشت ولی هنوز آمادگی داشتن فرزند را نداشت بلوغ جسم و روح صغری دستخوش اتفاقاتی شد که خود هیچ نقشی در آنها نداشت. او حتی نمی‌توانست ستاره را دوست داشته باشد

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
خیلی قشنگن اتفاقا اینا 😂 حالا چجور رمانایی میخونی 

رمان های قدیمی ایرانی مثل چشم هایش بزذگ علوی،دارالمجانین جمال زاده،بوف کور صادق هدایت

یا رمان های خارجی مثل ملت عشق الیف شافاک،عشق سال های وبا گابریل گارسیا مارکز،ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد پائولو کوئیلو و...

البته یه رمان سه گانه ایرانی بهت معرفی میکنم که با وجود اینکه جدیده آبکی نیست. مهرگان،آبانگان،آذرگان سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران. سه جلده در واقع

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟