2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاحالا پنج بار رفتم خدا قسمت شما هم بکنه اولین بار رفتم همه چی فرق میکرد الان خیلی بهتر شده ولی هرچی باشه به عشق اقا ابی عبد الله و حضرت ابوالفضل العباس میرم، سرو تن و جان و مالم فداش میکنم

اصلا وقتی وارد میشی یک آرامشی تو وجودت ظاهر میشه که تاحالا اصلا تجربه نکردی دوست داری فقط نگاه کنی ثابت بدون حرف بدون حرکت چشم بدوزی به گنبد طلایی، اصلا سردرگم میشی یکبار میری حرم اقا ابوالفضل یکبار اقا امام حسین علیهماالسلام بی اختیار میشی از همه چی دل میکنی از مال دنیا از مردم بی رحم از همه چی، امتحانش کن حتما، نذر کن چله زیارت عشورا بخونی انشأالله قسمتت میشه 🌹

دو سال اربعین خانوادگی رفتم

سال اول پسرم شیر خوار بود و تازه راه افتاده بود، دخترم هم چهار سالش بود همه میگفتن نرو با بچه خیلی سخته ولی  دلم بدجور هوایی شده بود.حتی اعتبار پاسپورتم تموم شده بود، میگفتن تا پاسپورت بیاد و برای ویزا اقدام کنی دیر میشه اما از همه  زودتر ویزای منو بچه هام اومد.نمی تونم توصیف کنم همش اشکام سرازیر بود.تا پسرم شیر میخواست همه میگشتن یه جای خوب برام پیدا کنن، غذای خوب برام میاوردن چون بچه م شیرخوار بود... دلم خون میشد برای خانم رباب و علی اصغر امام حسین.

وقتی تو بین الحرمین برادر و همسرم و ...که محرم بودیم دورمو میگرفتن که مردای غریبه بهمون نخورن از فکر اینکه چه به سر حضرت زینب و رقیه س آوردن اشکام می ریخت.

بهترین سفر عمرم بود و 

حالم خیلی خوب بود امیدوارم زنده باشم و دوباره روزیم بشه.

ان شاءالله هر کی آرزو داره قسمتش بشه