2777
2789
سلام عصرتون بخیر از اردیبهشت ماه گرده نخل تازه می خرم بستگی به انصاف باغدار ببینم کیلویی چند می فروشه تا توی بسته های 50 گرمی براتون بفرستم برای رفع تنبلی تخمدان و همین طور برای قوی شدن اسپرم اقایون استفاده میشه البتههههههههه برای رفع تنبلی تخمدان داروی گرم هم دارم و همین طور برای قوی شدن قدرت باوری اقایون یه داروی گیاهی دارم که ترکیب جینسینگ و ... هست
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
سوال در زمینه ی طب سنتی دارین بفرمایین اگه بلد باشم جواب میدم محض اطلاع اونایی که نمی دونم ترم سه طب سنتی هستم
داروی تنظیم قاعدگی هم دارم که هم درد قاعدگی رو از بین می بره و هم قاعدگی رو تنظیم می کنه و هم تضمینی که توی دو هفته مصرف کل جوش های صورت و بدن بره البتههههه جوش ها نه جای جوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک صورت گیاهی هم دارم که خیلی عالیه لطفا نی نی سایتی های که استفاده کردن اگه اینجا هستیین لطف کنین نظرتون رو بگین
سلام میتی جان من پیش دکتر روازاده میرم بهم گرده گل یا همون نخل داد روش نوشته برای شیردهی خوبه درسته بنظرتون؟؟؟؟گرده گل؟؟

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

مارال جان ایشون که استاد هستن اگه گفتن خوبه حتما خوبه هر چند که نظرات استادههای من با ایشون خیلی مغایرت داره اما در کل خواستم بدونین گرده گل با گرده نخل زمین تا اسمون فرق داره
گرده گله

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

سلام میتی جون،من شمارو با مسی اشتباه گرفته بودم برای صاف و یکدست شدن پوست صورت سفتی بدن ولاغری شکم میشه راهنمایی کنی ممنونم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
برای صورت هم کرم تقویت کننده و ضد لک دارم هم ماسک صورت هر دو هم خوبه واقعا دو هفته مصرف بشه نتیجه رو می بینی برای اون دو تا برو ورزش دلبندم
ممنون عزیزم

آتوسا جان در هر حال حاضر هر 50 گرم رو 24 می فروشم و هزینه ی پست همه داروهام با خودمه و هر کس سه تا دارو سفارش بده یه دارو البته به غیر از گرده نخل می تونه اشانتیون رایگان بگیره وووووووووووووو هر 50 گرم برای یک نفر از اول تا 15 پریود می تونه مصرف کنه