2821
2789

چون اتوبوسه اره

من با سواری رفتم هم ۷هم۸ماهگی ولی کلی تو راها استراحت کردم اتوبوس یسره میره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هشت ماهگی چهار سال پیش جاتون خالی رفتم کربلا.....یک ماه بعد برگشتنم زایمان کردم.با هواپیما رفتیم و برگشتیم ولی روزی که خواستیم بریم کاظمین و سامرا از دوشب با اتوبوس راه افتادیم تا برگشتیم شد ده شب.....فقط همون شب خیلی خسته شدم.من یه متکا کوچیک و نرم درست مرده بودم برای پر کردن گودی کمرم تو ماشین.‌.....یکی هم میزاشتم زیرم.خدا و خود امام حسین کمک کردن که محمدحسینم اذیت نشه😍😍😍😍😍

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم با اتوبوس که اصلا حرفشو نزن. من با اینکه تنها بودمو شوهرم ماموریت بود همه اش دکترم گفت از ماه هفت هیچ جا نرو. بعدشم بخاطر کرونا هم خانواده خودم هم شوهرم کفتن بیا شهرستان زایمان منم گفتم اصلا نمیتونم با این وضع ریسک کنم. هم بخاطر مریضی کرونا هم بخاطر وضعم. عزیزم اینهمه زحمت کشیدی با ی مسافرت نا بجا خودتو گرفتار نکن. اکرم بخاطر زایمانت میخوای بری جایی حداقل ماشین دربست بکیر هر ی ساعت ی ربع بتونی راه بری. خیلی حساسه ماهای اخر

توشرایط کرونا خودسفرهم خطرنداشته باشه ریسک مسافرت رفتن اونم باوسیله ی عمومی خطرناکه اگه میتونی بیخیا ...

آره واقعا حالا حال خودم بکنار کرونا رو چیکارکنم.خدا بخیر کنه.

کلا میخایم اساب کشی کنیم مجبورم    

عزیزم خب با شخصی برید.وسایلو که کانیون میبره.خالا واحبه با اتوبوس بری تو این وضعیت ؟ الان سلامتی خودتو نی نیت از هرچی مهمتره. حتی اگه کرایه نداری قرض کن که پس فردا خودتو شماتت نکنی بخاطر سهل انگاری 

عزیزم با اتوبوس که اصلا حرفشو نزن. من با اینکه تنها بودمو شوهرم ماموریت بود همه اش دکترم گفت از ماه ...

مرسی عزیزم.آره واقعا خودم حال خودمو میدونم واقعا.بدنم نمیکشه اصن.از پیامت شات گرفتم واسه شوهرم بخونه.ههه.شاید ی تصمیمی گرف بهترباشه.حداقل درکم کنه

2825
2823
2791
2779
2792