2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل میکروتسه کرد شوهرم جوابش منفی بوددنیا روسرم خراب شد وقتی دکتر بهم برگ دادبرا جنین اهدایی

منم مثل شمام الان یک کنجد اهدایی تو دلم دارم تو رو  خدا برام دعا کنید من برای گرفتن دستهای کوچولوش لحظه شماری می کنم عزیزم این هم هدیه خداست .فرقی می کنه؟ایشالله سالم صالح همه چی تمام هدیه هدیست نه؟تو رو خدا دعا کنید جواب انتقالم مثبت بشه

بخاطر شوهرم دلم نمیاد بخدانمیدونم چیکارکنم

عزیزم خب دیگه مجبورید همه همین کار رو میکنن

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
منم مثل شمام الان یک کنجد اهدایی تو دلم دارم تو رو  خدا برام دعا کنید من برای گرفتن دستهای کوچو ...

انشالله ک مثبت بشه عکسالعمل شوهرت چیه دوتاتون مشکل داشتین یافقط شوهرتون

ازبعدش میترسم ک شوهرم بچه رو دوسنداشته باشه

این فکر هارو از خودت دور کن هیچ دلیلی برای دوست نداشتن نیست. اینم یه راهشه تو خودت تلقین نکن رضایت شوهرت رو بگیر و اقدام کن