2777
2789
بعضیا خیلی دیگ بی‌شعورن... نه بابا دست خداست همه چی اگ صلاح باشه دیر یا زود به وقتش میده ای وی اف ا ...

عمل میکروتسه کرد شوهرم جوابش منفی بوددنیا روسرم خراب شد وقتی دکتر بهم برگ دادبرا جنین اهدایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهمی الان برین ازمایش بدین خدایی نکرده مشکلی نداشته باشین

آزمایش چی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
عمل میکروتسه کرد شوهرم جوابش منفی بوددنیا روسرم خراب شد وقتی دکتر بهم برگ دادبرا جنین اهدایی

خب چه اشکالی داره عزیزم... چه فرقی میکنه اصلا؟ هرکاری لازمه انجام بدین 

ازمایشهای قبل بارداری کاش یکی بودبمن میگفت تونامزدیبرو ازمایش بده کاش

اره دادیم تنبلی تخمدان 😢

مشکل از همسرته؟ 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
دوسدارم بچها از خودمون باشه تواصفهانم یدکترهست اسپرم اهدایی میده دلم میخاد ازشوهرم باشه 

خب عزیزم اگ آزو اسپرم باشه ممکنه نشه... جنین اهدایی بهتراز اسپرم اهداییه.... بچه ای ک توشکم خودت باشه و شما بزرگش کنید بچه خودتو نه دیگ از شوهرت اگ توان مالی شو دارید این کارو زودتر بکنید بخدا هیچ فرقی نداره

خب عزیزم اگ آزو اسپرم باشه ممکنه نشه... جنین اهدایی بهتراز اسپرم اهداییه.... بچه ای ک توشکم خودت باش ...

ب شوهرم گفتم قبول نکرد گفت حداقل ازتوباشه منم بخاطر تو دوسشدارم دلم نمیادالان هم عروسم مشکل داشت رفتن اصفهان بچه دارسدن اصلا پسرشون شبیشون نیست همه اینومیگن

اره

خب چرا نمیبری درمان 

دکتر جوابمون کرده 

هیچ راهی نداره؟ 

خب برو اسپرم اهدایی 

ب شوهرم گفتم قبول نکرد گفت حداقل ازتوباشه منم بخاطر تو دوسشدارم دلم نمیادالان هم عروسم مشکل داشت رفت ...

بچه شبیه نباشه مهم تر یا بدون بچه موندن؟ تا شوهرت راضیه برو همونجا ک جاریت رفته