2777
2789
من پنجره باز کنم حس میکنم کل خونه خاک گرفته خواهر خوش به حالت راحتی😄

حیف نیست از این هوا استفاده نکنی

یماه دیگه پاییزه باز باید تو آپارتمان خفه شیم☹

خدایا دلخوشم،به دعاهای بی اثر حتی.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينجا چند روزه بارونه بدم مياد از بارون💔

وای چرا کاش من بیام بارون ببینم من توی هوای شرجی اومدم ولی بازم خیلی کیف داد فک کن بارونم باشه وای عاشق همه چیز شمالم من نمیدونم چرا 

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
جات خالیع😍 خیلی باحاله 

خوجبحالتون😕زمینای چایی لهجتون لباساتون کوهاتون ک پراز درخته جنگلاتون به قول اهنگه هوسه بوی شمالو…😕لعنت ب کرونا

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
من دارم کییییف میکنم..خییییلی خوبه پتو گرفتیم دمای خونه ۲۵ شده😍 فقط دلم برا کشاورزا میسوزه محصولات ...

یعنی انقد سرده واقعا تو تابستون قابل باور نیس برام بایدالان اونجاباشم فقط