2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین 🌹🙏

182 بازدید | 25 پست

منو همسرم هنوز به دلایل مالی ازدواج نکردیم برم سر خونه زندگیمون بعد الان دوماهه از هم دیگه دوریم خیلی ناراحتیم رفته برا کار جایی ... بعد شبا میاد خیلی سکوته پیام میدیم به هم اصلا حرف نداریم برا هم جز حرفه دلتنگی آنقدر که ناراحتیم بعد من میخوام یکم انرژی بهش بدم میشه راهنماییم کنید چیا بهش بگم راجب چه موضوع هایی صحبت کنم که آنقدر سکوت هم بینمون نباشه دوستان 

خیلی دلم میخواد انرژی به همسرم بدم چون واقعا داره از سرو کول میوفته شبا کوفتس بدنش میاد از کار متاسفانه پیش همم نیستیم وگرنه میدونستم چیکار کنم 

میشه کمکم کنید ممنونم 🙏🙏🙏⁦❤️⁩🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش ابراز علاقه کن 

مثلا بگو: 

+تکه گاهم؟

- بله؟ 

من خیلی از اینکه داری برام زحمت میکشی خوشحالم و از ته قلبم عاشقتم جبران میکنم 

اینو بدون تو همیشه قلب منی 

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

خدا لعنتشون کنه زندگیهارو به این روز درآوردن بازم میان واسه ازدواج سن تعیین میکنن و اجباریش میکنن.

اگه با صلوات فرستادن به خواسته ها میرسیدیم الان مادر بزرگ من ملکه انگلیس بود.
تنها کاری ک میتونی بکنی امید دادنه .به پر و پاش نپیچیدنو.قدردان زحماتش بودنه .مردا نیاز به اعتماد دا ...

چجوری آخه همه جوره امید دادم چجوری انرژی بدم بهش دیگه همه چی گفتم عزیزم اگر میشه کمکم کن تو این مورد 

بله من خیلی از زحماتش قدر دانی میکنم 

بابت اعتماد هم که هر روز براش تلاش میکنم تو صحبت ها ...

خدا لعنتشون کنه زندگیهارو به این روز درآوردن بازم میان واسه ازدواج سن تعیین میکنن و اجباریش ...

😔😔😔😔چهار ساله نتونستیم بریم سر خونه زندگیمون هر چقدر کار می‌کنه قیمتا ازون طرف می‌ره بالا تر 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بهش ابراز علاقه کن  مثلا بگو:  +تکه گاهم؟ - بله؟  من خیلی از اینکه داری برام زحمت ...

وای مرسی عزیزدلمممممممم دقیقا ایکیو میخوام همینجوری راهنماییم کنه چی بگم اینجوری دهنه خودمم باز میشه اگر میشه بی زحمت بازم بگو که نیاز دارم واقعا

چجوری آخه همه جوره امید دادم چجوری انرژی بدم بهش دیگه همه چی گفتم عزیزم اگر میشه کمکم کن تو این مورد ...

ببین کلا نه تو محبتت ن تو قهرت افراط نکن ک تیرت ب سنگ میخوره.

بزدر یکم تو حال خودش باشه .اگ خستس خب بره استراحت کنه .مطمعن باش کسی ک بخاطرت خودشو توزحمت میندازه درک میکنه تو دلت چخبره و چقد دلتنگشی چون خودشم دلتنگت میشه.اما مردا برای آیندشون وقتی دغدغه داشته باشن یکم عوض میشن ...فوکوس میکنن رو مسائلشون و شاید همه ی محبتاشونو نتونن بروز بدن .این تجربه ۵ سال زندگی منه با همسرم

وای مرسی عزیزدلمممممممم دقیقا ایکیو میخوام همینجوری راهنماییم کنه چی بگم اینجوری دهنه خودمم باز میشه ...

خیلی خوشحالن گلممم

خب تا منو داری غم نداری الان برات میگم 😍

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
ببین کلا نه تو محبتت ن تو قهرت افراط نکن ک تیرت ب سنگ میخوره. بزدر یکم تو حال خودش باشه .اگ خستس خب ...

بله منم اتفاقا شده گفتم عزیزم خلوت کن یکم بعد پیام میدم اونم تشکر کرده ازم  آره دقیقا همسر تو مسئله ای که ربط به آینده داشته باشه اصلا کل اعصابش بهم میریزم تا حلش کنه 

منم کمکش میکنم 

وای مرسی عزیزدلمممممممم دقیقا ایکیو میخوام همینجوری راهنماییم کنه چی بگم اینجوری دهنه خودمم باز میشه ...

مثلا: 

میدونستی تو همون مردی هستی که من نیاز داشتم 

یه کوهی که تا اخر عمر بهش تکه بدم  و ارامش بگیرم

مثلا:  میدونستی تو همون مردی هستی که من نیاز داشتم  یه کوهی که تا اخر عمر بهش تکه بدم &n ...

از حرفات شات میگیرم سر وقت بگم  انشاالله یکم انرژی بگیره. ازین راه والا همه کار کردم دیگه این چند وقته خیلی سکوته بینمون و همسرم به انرژی نیاز داره