2777
2789
تاپیکای قبل یه عالمه تاپیک کردم موقع ارسال دیدم تاپیک ترکیده.فدات😍😍😍

درخواست بهم بده داشته باشمت 🧡لرکجایی عشقم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
پستاش نشون دهند فقدان شعورش بود نوشته بود من تو دانشگاه باهاشون بود فقط بخورن لباس تنشون باشه رندگی ...

واقعا شعورش نقص داشته

همه لرها رو باهزار ویژگی خوب میشناسن دلپاکی مهمون نوازی خونگرمی باغیرت کاری و.. 

همه جاهم ادم خوب و بد پیدامیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصالتا مال خرم ابادیم ولی بزرگ شده اندیمشکم🌷😍

سقت وام 😍😍مه هم بچه خرموعه ام 

او کاربر حالا نترکسه خینم اوماعه د جوش👿👿

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
پستاش نشون دهند فقدان شعورش بود نوشته بود من تو دانشگاه باهاشون بود فقط بخورن لباس تنشون باشه رندگی ...

حتمآ یه پسر لر تو دانشگاه پیف پافش کرده که انقدر بهش زور داره

‌والا من خوابگاه بودم دوستان 

دوتاهم اتاقی داشتم هرروز دعوا و گیس کشی (نمیگم جز کدوم قومیت بودن ) به طرز وحشتناکی ...

حتی یه بارنگفتم اونای که اهل فلان شهرن فلانن .. با اینکه شکل اونا زیاد دیدم ولی به خودم اجازه ندادم توهین یاقضاوت کنم میگفتم شانس منه همه اینجورنیستن 😑

قومیت و نشان و شخصیت، اصالت اون شخص رو نشون ميده 

لر از بزرگترین و با اصالت ترین نژاد ها هستن 

لر و ترک و ترک.و... مهم نیست مهم ایرانی بودن ماهاست 

مهم انسانیت ماست

کسی که به دیگران توهین میکنه بوی از انسانیت و شخصیت نبرده 

این خانم احتمالا از يه لر بد خورده و سوخته.... 

اما با چرندیاتش نميتونه بک قوم بزرگ و اصیل رو خراب کنه 

زندگیم و خرت😘😍عزیزی😍پوکنیمش د یک هی ریدارن😠😏

خدانکنه قلب💖💖💖

ترسم دوباره تاپیک بزنم وجا او مِن بترکنن